GARAGE GOOD STUFF FOR GOOD PEOPLE

Förmodligen Höganäs bästa restaurang! 

 .

.

.

.

.

.

Toodeloo!

.

Wow wow wow, vilket ställe vi har hittat här i Höganäs. Jag blev helt tagen av stället. En gammal Harly Davidsson älskare som jag är. När jag var ung (21 år) så hade jag en Harly Davidsson Electra glide -81 års modell. Den var en riktig skönhet. Jag köpte denna cykel mest för att jag tycker dom är snygga och sexiga. Jag gillar motorljudet och jag gillar formerna. Jag och Daddy åkte över till Texas för att köpa delar som jag ville ha till min cykel. Vi köpte även lite kläder som skulle passa stuket jag hade på cykeln. Jag lämnade in cykeln för omlackering här i vår småstad på en liten firma som jag var med och blanda färgen hos. Min cykel var en kaffebrun pearl vilket innebär att den såg kaffe brun ut i solen och mer svart i skuggan. Den skifftade helt enkel. Åhhh vad jag gillar att fixa med motorcyklar! Dock då inte mecka det fick Daddy göra när den krongla, hihihi. Jag skötte det yttre och körde den helt enkelt. Så det finns en sida hos mig som jag inte brukar skriva om här på bloggen. Men nu kunde jag inte låta bli att dela med mig av en annan sida av karma. Och om ni som jag gillar USA, Texas västen och motorcyklar så är detta en riktig härlig upplevelse kan jag lova! Jag rekomnenderar detta starkt!

.

Här kan ni läsa deras tankar runt Garage– Maten är Junk Food Royal – med influenser från amerikanska södern och Mexico, allt kärleksfullt tillagat på råvaror av högsta kvalitet. Vi har ett rejält urval av öl och vin samt ett respektingivande sortiment av tequila, bourbon och rom… samt anständiga viner för vettiga pengar. I baren mixar vår barchef Jeppe gärna en cocktail åt er. Hit skall man kunna ta familjen och vännerna på en matupplevelse utan att bli ruinerad… Det gillar jag!!!!

.

.

.

Idag har jag lärt dom lite om vilka motorcyklar man skall ha. Eller snarare vilken motorcykel man skall ha. För mig är det bra Harly som gäller ♥ Och min magkänsla säger att vårt stora Socker kommer att köra Harly när hon blir stor. Hon är en riktig mini me! Vår lilla kommer att gå sin egan väg. Hon kan ingen påverka, hihihihi.

.

.

.

Här inne i Garaget är restaurangen. Spåren som ni ser rakt ut ur garaget är komna från denna filmen  här. Men tro inte att det luktar illa i denna nu mera matsal utan det är toppen frescht!

.

.

.

Här myser vi av den sköna stilen i ett garage nere i Höganäs – Det känns väldigt Amrikanskt och vi älskar det!

.

.

.

Om jag inte nämde det innan så var maten ljuvliga gooooood! Hit kommer vi igen med hela familjen ♥

.

.

.

Hahah, kolla in öppentiderna. Onsdagar 14,00 till sent …………… Så sköna!

.

.

.

Ha en fin dag vänner, så ses vi lite senare!

.

.

KRAM

6 thoughts on “GARAGE GOOD STUFF FOR GOOD PEOPLE

  • Carola says:

   JAG GILLAR STARKA MÄNNISKOR SOM BRINNER FÖR DET DOM GÖR! OCH TRO MIG DET GÖR DOM HÄR. SAMT ATT DET ÄR EN RIKTIGT COOL UPPLEVELSE ATT VARA HÄR! ETT SEM TIPS KANSKE?

   KRAM CC

 1. Susanne Johansson says:

  Vilken fin och inspirerande blogg du har! Tack för alla fina bilder, tips på resmål m.m. Du är Super duktig!

  • CAROLA roomofkarma.se says:

   Tusen tusen tusen tack Susanne! Vad glad jag blir när jag läser det du har skrivit!
   Ha en fin kväll vännen.

   kram CC

 2. Anonym says:

  Helt otroligt coolt ställe. Bara måste besöka det nån gång. Bra semester tips du ger i denna fin fina blogg.

  Ha de bra

  Kram

 3. Pingback: PROVSMAKNING PÅ MAGASIN36 SALUHALL | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *