GAAAH, VAD HAR JAG GJORT?!

 Nya skönhetsprodukter & bästa pudret från Canebo.
Hej Sköna Söndag!
 Wow, idag har jag fjärillar i magen! Jag berättade ju för er att jag var nere i Göeborg igår och träffade lite gamla sköna arbetskolegor. Men det var inte bara det jag gjorde. Utan jag besökta faktiskt detta ställe här också. Jag hade ett möte med speicalläkaren M. Som berättade och visade mig grundligt hur det går till när man tar botox. Jag hade nog 100 frågor och svar på mina egna frågor, hihihi. Men efter att ha pratat med Maritn i en halvtimme så bestämde jag mig. På Onsdag kl 12,00 skall jag ta botox i överläppen samt ta bort mina två sträck i pannan, Jippi! Men jag är i ärlighetens namn döööö rädd.
 Tror ni man kan bli så här slät och snygg på Onsdags eftermiddag?! Om det inte är allt för otäckt så får ni bloggisar följa med mig in på behandlingen!
Nu skall jag fixa lite frulle här hemma. Samt så skall jag starta en bloppis här på bloggen. Har tänkt att fixa om och byta lite stil här hemma, vilket leder till att jag skall sälja av lite saker. Solen skiner och jag är på toppen humör för att röja här hemma:)!

Ha en fin söndag vänner!
KRAM

9 thoughts on “GAAAH, VAD HAR JAG GJORT?!

 1. Anonymous says:

  Hej, så spännande och att du vågar. Botox i läppen är det för att den ska bli fylligare eller tar det bort de där trista små rynkorna. Kan det bli allergiska reaktioner på botox .Visa gärna före o efter bilder.LYCKA TILL lENA

 2. Casa of Mia says:

  Så spännande, det kommer att bli jättebra. Min man är ju plastikkirurg så jag är ju lite insatt, men han gör inte Botox så mycket utan mer större skönhetsoperationer, kram och det skall bli kul att följa dig

 3. Anonymous says:

  Haha..1 aprill hoppas jag det är ett skämt!! Men själv skulle jag inte ens skämta om giftet världens farligaste nervgift… att kvinnor ens tänker tanken på att spruta in nervgift i kroppen frivillgt är för mig en gåta är vi dumma i huvudet??faktiskt JA många är det… Fåfänga ja men inte till vilket pris som helst skönhetsoperationer JA om du råkat ut för olycka eller missbildningar sedan födelsen men annars NEJ!!!!! skrivet av en sann djurvän du vet väl att söta vita möss går åt i massor vid varje ampull botox… men jag tror fortfarande detta är ett aprillskämt.

 4. Room of karma says:

  Hej Casa of Mia!

  vad spännande jobb din man har! Tur inte min man är plastikkirurg:) jag skulle förmodligen komma på massa tokigheter som jag önska att han utförde, hihihih!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *