Frulle och vardagen är här

Frulle och vardagen är här

 

Frulle och vardagen är här

 

 

 

Godmorgon 

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Nu är det bestämt slut på semestern och vardagen är verkligen här på riktigt. Hela kylskåpet är fylld utav kom-ihåg-lappar, almanackan är fullklottrad och jag håller på att logga in på SchoolSoft varje morgon. Första veckan är gjord fylld utav fotograferingar och lära känna samtal med nya fröknar till båda tjejerna. Just nu känner jag mig som en hamster i ett hamsterhjul. Allt bara snurrar på. Jag gör allt för att hålla kvar vid semesterkänslan och bokar små resor på helgerna. Men herre vad hysteriskt det är direkt så här! Igår var jag och köpte nya träningskläder till båda barnen då aktiviteterna har redan startar upp, Puuuh. Det är ju mycket aktiviteter då man har två barn som är lite större och vill göra en massa saker på sin fritid också. Men det värsta utav allt är väl ändå att ställa väckarklockan varje kväll. Gå upp alldeles för tidigt med grus i ögonen. Men det är bara till att springa med hamsterhjulet. Snart kommer jag väl igång och accepterar att sommaren är slut och vardagen är här igen?!.

.

Piffade till frukosten för mina två döttrar i morse. Denna gången fryste jag ner Yoghurt med äpple och kanel smak, smarrigt! Till det så serverade jag deras frukostflingor. Glass till frukost kan ju pigga upp alla, haha.

.

Nu skall jag packa väskor och annat för dagen vi har framför oss!

.

Puss och Kram

Carola

One thought on “Frulle och vardagen är här

  1. God morgon, och vilken smarrig frukost!
    Idag är jag och barnen lediga, så himla himla skönt. Ett litet brake i veckan som gör att det inte känns lika tungt och mina barn behöver det. Särskilt sonen som inte tycker att föris är nåt vidare.. Han har det jättebra där men gillar helt enkelt lugn och ro hemma mycket mer. Vill ta till vara på de här åren innan riktigt skolan börjar med skolplikt och allt vad det innebär, då kan man inte hålla de hemma på veckan hur som helst precis.
    Hur gamla är dina barn? Vad har de för olika aktiviteter? Mina barn är ju bara 3 och 5, och de har inte börjat i något ännu, jo sonen har gått en termin på simskola.

    Önskar dig en toppendag snygging!
    Kram Catta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *