FREDAGSMYS

Kvällens tips på godaste vinet!
Godkväll Vänner!
Sitter just och ser på The voice sverige. Guuuud så fin Carola har blivit. Såg just en ur snygg topp hon hade på sig som jag skulle vilja ha?! Den var hudfärgad och tajt i modellen och armarna var som stora vinagar, typ. Är det någon av er tittare som la märke till den snygga toppen? Undra vad det är för märke? Vill ha:)!
Nu skall jag mysa vidare här i soffan med Daddy! Ville bara hoppa in och tipsa er om det goda viner vi har i glasen och önska er en forstatt fin fredagskväll!
Vi ses i morgon!
KRAM

8 thoughts on “FREDAGSMYS

 1. Allt och/eller Inget says:

  Tack för vintipset! Jag blir extra sugen på ett litet glas nu när jag inte får, men det är ju inte många månader kvar och det är värt det 🙂 Men jag sparar på alla fina vintips till sen. Tack!

  Och du, tack!!!!!!!! Dina fina kommentarer hos mig värme något otroligt. Jag blev så glad att jag hade högläsning för mannen här i soffan. Tack, jag blev nästan generad 😉
  Vad roligt att du gillar headen, bytte bilden häromdagen eftersom jag inte varit riktigt nöjd innan. Jag har tagit ett kort på en tavla vi har och klippt in delar av den.

  Har inte kolla Voice så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med tröjan. Men hoppas någon annan kan tipsa dig! Ha en fortsatt fin kväll och en riktigt skön helg! Kram Linda

 2. Room of karma says:

  Oh my Linda, du är såååå skön!! Vad jag skratta när jag läste ditt meddelande:)
  Du är för söt. Nu skall jag faktiskt gå över till din blogg och kika in på vad du har lagt ut idag:)!

  kram ♥ CC ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *