FREDAGSMYS MED ITALIEN PLANER I FOKUS


På bordet framför mig idag! Fredagsmys med min egen gjorda räkröra med parmesan och hemlånad Italien bok från bästa tandläkaren i rummet brevid oss B.
Tjing!

Nu sitter Me, daddy och stora Sockret och ser på denna film här. Det är så kul att stora Sockret kan läsa så bra så hon kan följa med i amrikanska filmer:)! Det blir liksom ett större utbud och hon kan följa med på vuxna filmer som i kväll! Men skall jag vara helt ärlig så är hon mer inne i räkskålen på bordet:) Hon toooook älskar allt från havet ♥ Och vem gör inte det?!

Fredagsblomman blev kalla idag. Dom är så tacksamma och dom håller sig så läge också:) Gillar det strama och enkal i dom blommorna!
En bild från vackra Venedig i Italien ♥

Stramt och enkelt på bordet idag!
Med det så önskar jag er en fin kväll alla fina!
KRAM

16 thoughts on “FREDAGSMYS MED ITALIEN PLANER I FOKUS

 1. Allt och/eller Inget says:

  Visst är de vackra Kallorna, särskilt den vit/gröna du har på ditt bord nu. Så himla fint de gjort med bladen dessutom, läckert!. Jag hade enbart kallor i min brudbukett. Och ett lindat snöre längs de långa skaften.

  Räkröran ser fantastiskt god ut, du har god smak på många sätt 😉

  Ha en fin helg! Kram

 2. ryskadockor says:

  Nyfiken på hur du gjorde röran… något recept? 🙂
  Ja, de här blommorna är verkligen stiliga! Också, precis i min smak! 🙂
  Kram
  //Lana

 3. House of Design says:

  Hej söta C.C!

  Kul att du kikar in hos mig å lämnar fotspår.
  Jag är just nu lampaholic så jag går bananas på alla coola lampor har hittat massor men ”behöver” bara två.

  Att blogga från telefonen…tja jag gjorde det den simpla vägen… Har kämpat med att försköka enligt instruktionerna från blogspot & det har gått helt åt h-vete.
  Så nu gick jag helt enkelt in på iphonen via webbsidan & bloggade väldigt enkelt faktiskt. Fast det är ju inte alla funktioner som hänger med, utan det blir ett basic inlägg.

  Vill ju att du bloggar när du far runt i Italien så jag kan följa dig. Så jag hoppas vi kan lyckas lösa det enligtt blogspots inställningar innan sommarn.

  Lycka till!
  Kramizar tjejen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *