FREDAGSMYS I SOFFAN

Idag har jag syndat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men mums så gott det var. -Man måste ju leva också, som min  chef G säger.

Hela familjen är samlad och ser på vår favorit film, Göta kanal 2. Den gillar alla från lill Dockan på 3,5år till Daddy på xx år. Så här ser det ut när vår familj har fredagsmys denna kväll.Ikväll brinner mitt nyinköpta goda doft ljus från Voluspa. Den luktar ljuvligt i hela rummet.

Idag så hjälpte vår lill Docka till att laga fredagsmys. Men hon vägrade bestämt att vara med på kort. Var gång jag tog fram kameran så avböjde hon. Så jag fick ta kort på högen av mat som låg på bänken där hon skar gurka bla. Barn är så  härliga!

Jag läste ett tips från bloggerskan Anna, att filmen Remember Me skulle vara en bra fredagsfilm. Och just nu så har Tidnignen Plaza kvinna ett erbjudande,  och det är om du köper en Plaza tidning så får du denna film med på köpet.
 Så idag när jag fredagshandlade på ICA så fick denna tidning/film följa med oss  hem såklart!.  Sessorna har just gått och lagt sig.  Så denna film är till Me &Daddy, daddy  cool…….

Tjingeling igen!
Oj oj oj, vad gott det var med Oxfelé med Daddys goda rödvinssås & sparris. Just nu så brygger Me körsbärs te till filmen Remember Me som skall ses strax här. Men medans tet står och drar sig så lägger jag in ett litet inlägg  här på bloggen.

 

oops, nu är tet klart! Vi ses i morgon igen!

 

PUZZZZZZZZZZZZ &KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *