FREDAGSMORGON I SMÅSTADEN

Sockret & liten Nakenfis.
Tjing Fredag!
Hoppas ni mår bra vänner!?
Tittar in här en snabbis på morgonen. Idag är det lite småstressigt. För idag skall Dockan fotograferas på dagis. Och jag har bestämt mig för att Dockan skall vara helt klädd i vitt. Så nu gäller det att dom fotar innan fruktstunden, hihihi. Här skall hår fixas också innan vi far……
Ibland skulle jag vilja vara en liten hund. Kolla så ro fyllt hon ligger här denna sköna fredagsmorgon:)!
Idag skall jag fixa lite här hemma också. Vi har bjudit över några vänner till familjen som skall äta och dricka lite gott vin i kväll. Det är nämligen sessornas dansvänner som kommer över på lite fredagsmyyyys. Så här kommer det att dansas i kväll till deras dansskiva skulle jag tro,hihihi. Jag har köpt världens godaste rödvin också som jag skall tipsa om lite senare idag. Men nu måste jag rusa till fotograferingen och jobbet.
Nu lyssnar vi på denna som får i alla fall mig att komma i den rätta helgfeelingen. Nu går vi ut girls och gör fredagen minnesvärld!!
Ha en happy fredasdag så ses vi senare!

KRAM

10 thoughts on “FREDAGSMORGON I SMÅSTADEN

 1. Room of karma says:

  Tjo Mia♥

  Jag har en bra kontakt på fårskinn från Gotland. Ann min arbetskamrats dotter föder upp får och säljer fårskinn på Gotland. Jag kan hojta till när det är på G igen. Jag har en beställning på en riktigt mörk fårskinn, nästan svart. Dom är ganska så ovanliga.

  Ha en fin helg
  ♥ CC

 2. VivanDivanGoesFashion says:

  Misstänker att din lilla prinsessa kommer vara sååå söt på kortet. Men farligt farligt med vitt om man inte är säker på att fotograferingen sker före mat. 🙂 Hoppas det gick bra

  Kram och ha en fin helg
  /Vivvi

 3. Anonymous says:

  Fint fårsinn! Kanske kan jag beställa en via dig? Läste här ovan att du hade någon på Gotland som du kände?

  Söt liten vovve!

  Kram Anna i Bromma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *