Fredagslyx och två vinnare

Fredagslyx och två vinnare

 

Fredagslyx och två vinnare

 

Fredagslyx och två vinnare

 

 Välkommen veckans bästa dag!

.

Hur mår ni idag vänner?

Här har ni en bloggerska som fortfarande är klädd i myskläder. Jag har suttit vid en sjö i bilen och talat med en utav mina vänninor i telefonen med hunden i famnen i över en timme. Har ni vänner som ni kan sitta med i telefonen i timmar?:) Det är härligt att få tala med vänner och höra deras berättelse utförligt och länge. Det kallar jag för vardagslyx att faktiskt ta sig tid att närvara och lyssna till varandra. Sedan tog jag en lång promenad längst sjön där jag bla plockade med mig vass hem och satte i vasen på bordet. Lite äpplen från släkten fick pryda bordet i min mormorskorg som jag bara toook älskar. Denna tiden på året är rätt mysig med levande ljus och äpplen. Nu börjar ju tiden med lamm och älg kött snart också. Jag gillar hösten speciellt när det kommer till kökets ingredienser.

.

.

Idag tänkte jag presenterar  vinnarna i tävlingen som jag hade tillsammans med Vulkan där ni kunde vinna två st biljetter till årets Bokmässa i Göteborg.

.

Ett stort G R A T T I S till följande:

Bernt Solberg
 Maria B

.

Vill ni vara snälla och maila  mig på roomofkarma@hotmail.com era adressuppgifter och fullständiga namn så kommer det ett trevligt paket på posten till er inom kort!

.

Happy fredag vänner!

.

Kram/Carola

One thought on “Fredagslyx och två vinnare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *