Fredags feelings coming up

Fredags feelings coming up

 

 Två Ph lampor, Två Aj pendel , Två ljushållare THE DONUT, Två Olympia vaser, Två tavlor. Som ni ser så tycke jag om att ha två av det mesta. Tycke att det ger en viss harmoni på något vis?!. Jag har två barn, två bilar, Två husdjur men jag har bara en man. Och det är min man glad för, hihi. Och så har det varit snart i 20 år.

 

Fredags feelings coming up

 

Denna Vasen heter Pallo och kommer från Skrufs Glasbruk. Och är just nu min favorit vas här hemma. Men jag har börjat sneglat på en ny vas till sommarens alla små blommor här. Visst är den fin?. Eftersom min lilla Docka gillar att plocka vilda blommor så skulle det vara roligt att ha en fin vas som bara är hennes. Det kan ju bli en fin avslutningspresent när hon slutar skolan i sommar?. 

 

Fredags feelings coming up

 

 En härlig vårlig blombukett. Vet inte vad blommorna heter men jag känner att dom skvallrar om att våren är här.

.

råsapan1

 

Fredags feelings coming up

 

Vår matplats idag. Om några timmar sitter vi hela familjen samlade här och äter tacos. Precis som en perfekt fredag skall vara.

,

Fredags feelings coming up

 Älskar mina härligt pastelliga ljusstakar från Lovewood/Nordicdesignstore. Dom finns i massa fina vårliga färger. Man kan ha både värmeljus och vanliga kronljus i dessa ljuvligheterna. Dom piggar verkligen upp bordet ♥  

 H.E.L.L.O

Fredags feelings coming up här i måstaden!

Här skiner solen och värmer upp oss kalla skandinaver. Och jag är på ett riktigt toppen humör denna fab fredag. Jag fick ett samtal från min sköna vän ”Lalla” igår som bjöd med mig på en rolig dag framöver. Det var just vad jag behövde nu. Denna tiden på året är en ganska tråkig period då inte så mycket händer. Men helt plötsligt så händer det, Jippi!

.

.

Nu skall jag ta och fixa lite sen frulle och sätta mig i solen och äta.

Njut dagen vänner!

Kram/Carola

 

tillvisitkort2

 

.

 Psst!  Det är skönt att höra att ni är flera läsare som gillar bekväma skor i förra inlägget. Tusen tack för alla era tips!! 

6 thoughts on “Fredags feelings coming up

 1. Home2tiny says:

  Har precis suttit och filat på min ”önskelista” och blev lite fnissig när jag se att du har den ursnygga vasen Pallo och funderar på att klicka hem MK:s ballerina, precis vad som åkt upp på min alltid långa vill-ha lista, tror vi har väldigt lik smak….. Blir lite sugen på att plocka fram min ph-lampa som ligger gömd någonstans här hemma, fasligt synd på en sådan snygging. Här blir det också fredagsmys med hela familjen, gäller att ta vara på de kvällarna killarna är hemma, vilket inte är så ofta nu för tiden. Ha en härlig kväll med familjen. Kramisar Tina

 2. lotte kolby says:

  Hvilke härliga billeder af av de vackraste vaser 🙂
  Vet du om det er muligt at købe Olympia vasen online (til Danmark)
  Tack for super inspiration.
  Mange hilser
  Lotte

 3. Alexandra says:

  Hej. Alltid så fint hemma hos dig. Har ju följt din blogg ett tag,och blev så nyfiken nu när du nämnde att ni hade 2 husdjur!? Jag vet att ni har hund,men vad har ni mer? hi,hi,lite nyfiken bara. Ha fin helg och hoppas solen lyser på er som den gör här i Stockholm,kram Alexandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *