FREDAGS CHIC

FREDAGS CHIC

 

FREDAGS CHIC

 

Tjingeling Bloggisar!

OMG, vad jag har fullt upp just nu. Hinner inte med bloggen just nu! Men jag måste bara hoppa in här idag en liten snabbis och tipsa er om höstens snyggaste nagellack från O.P.I den snygga brons/bruna höstfärgen heter Peel Here och är riktigt snygg!! Kommer bli min favorit i höst/vinter. Jag är en person som har alldeles för mycket att göra hela tiden. Hinner varken sitta still eller måla mina naglar. Men nu har jag hittat en riktigt bra sak för oss som inte hinner måla naglarna. Och det är denna Dry fast top coat från Seche Vite. Det är min nya räddning för att hinna måla mina tassar. Först så målar man med sitt underlack, sedan tar man och målar med sin önskade naglack och till slut så målar man ett lager med denna top coat och det är torrt på bara några sekunder! Det är helt fantastiskt. Det finns att köpa lite här och där. Men jag hittade min på Kicks i vår lilla småstad.

Här sitter vi mätta och nöjda med ett glas vin och levande ljus och väntar på kvällens avsnitt av Idol. Fredagens höjdpunkt! Läste att söta Laila Bagge och Niclas Wahlgren ligger i skilsmässa. Det låter ju trist, dom som var så himla fina tillsammans. Var det någon av er läsare som såg det sommar programmet från deras hem, där dom bjöd hem gäster och lagade mat. Det var ett riktigt bra program. Det kanske bara är skvaller, tidningarna kan ju vinkla i bland?!.

Önskar er en fortsatt mysig fredagaskväll!

KRAM

4 thoughts on “FREDAGS CHIC

  1. roomofkarma says:

    Ja, jag läste på min söta väns instagram igår kväll. Att hon delade med sig av mitt fredagmys från mig ♥ vigsel i munnen, hihi.

    Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *