GOD MAT I KÖKET

Från vårt kök i kväll. Här rör vi om lite paysmet mmmm …..

Godkväll Raringar!
Idag har vi en riktigt må bra kväll här hemma. Det doftar både mat och bak i hela huset = mums:)! Vi har gjort en spicy-hot kyklinggryta med äppelkaka till efterrätt. Och alla levande ljus har vi tänt runt om i alla rum. Nu är det hög mysfaktor här hemma, vill jag lova:)!

Här i puttrar kyklinggrytan för fullt. Åhhh, vad jag älskar att laga mat i denna gryta.

Mina favorit koppar från Stockholm Design House.

Idag har stora Sockret varit med Daddy på jobb. En heldag på Daddys jobb – det var spännande:)! Och på lunchen så bad hon Daddy om pengar för hon ville bjuda på kakor till alla pappas arbetskamrater. Sötnos- klart hon fick. Så dom gick över till Coop och handlade fika till hela kontoret. Wow, vilken dag…. när man är snart 8 år:)!
Nu skall jag ta och krypa ner i soffan med boken  ”Gucci Krigen” med en kopp god te.
See You ♥
KRAM

10 thoughts on “GOD MAT I KÖKET

 1. Anonymous says:

  Å tack för tipset om grytan Le Creuset..julklappen jag inte visste jag suktade efter!
  En sån ska jag önska mig i julklapp! Behöver verkligen en sådan.

  /Johanna

 2. ifalldayswereholidays says:

  Le Crueset är verkligen top of the line! har massor med kastruller, grytor och ungsformar och allt är toppen toppen!
  Hur mycket det än sätter sig på kanter osv i en sådan ungsform (rinner över etc och blir bränt) så är det aldrig några problem att få formen skinande igen!
  Kitchen Aid har jag TRE stycken, två matberedare och en mixer. Samtliga använda 0,0 gånger hahaha…fast fina som prydnad i köket 🙂

  KRAM Mrs G

  Ps. Visst bor du i Göteborg, eller? Missa inte inte Gynnings utställning nu i helgen på Gothia Tower. Jag är bjuden på vernissagen men kan tyvärr inte denna gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *