FRÅN HALLEN IDAG

FRÅN HALLEN IDAG

 

T J I N G  N Y A  V E C K A N

.

Har helgen varit bra vänner?

Här har den varit fantastisk faktiskt! Jag har typ bara ätit och roat mig hela tiden. Det är tur man inte fyller jämnt varje år, hihi. Då skulle man vara rund som en boll. För jag har ätit gott hela helgen. Jag kan knappast med och skriva det men jag har varit på tre julbord denna helgen. Och helgen är ju tre dagar, alltså har jag varit på julbord varje dag. Men det har varit helt olika stilar av julbord så det har inte tagit ut varandra.

.

FRÅN HALLEN IDAG

 

 Denna helgen har ju varit galet mörk, så det är lite svårt att fota i detta ständigt gråa väder. Men bjuder er på en gårdagens hall ändå.

 

FRÅN HALLEN IDAG

Åhhh vad jag gillar denna plastmattan – Line Strehög. Det blir lite ombonat med mattan i hallen hör ovan tycker jag.

.

Jag ville bara titta in en snabbis hos er denna tidiga morgon för att önska er en bra start på veckan! Jag har så himla många bilder i min Canon just nu. Jag tömmer den lite senare idag och tittar in till er med mer inlägg. Jag har så himla mycket att visa er så det blir nog till att blogga två gånger om dagen denna veckan.

.

Vi ses!

KRAM

One thought on “FRÅN HALLEN IDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *