FRÅGOR & SVAR OM BARNRUMMET

Mina älskade små sessor leker för fullt på sitt rum idag:)! Jag är verkligen nöjd med deras rum. Det finns så mycket plats för olika sortens lekar. Allt från tälta, gunga, picknik på gräsmattan eller bara sitta och läsa i puffen ”Fatboy”.
Tjingeling fredag!
Här har vi en slapp och lugn dag. Det är så skönt att bara ta det lugnt och gå hemma och pilla på fredagar. Nya blommor flyttar in och det piffas lite här och där:)! Kylen är knöke full av massa gott:)! Men jag har lite funderingar runt fredagsmyset idag, vad skall vi laga för mat? Kanske har ni några bra idéer?
Vårt barnrum finns det gott om plats för lek och bus!

Sessorna´s första julgran har flyttat in på deras rum. Där på kan dom ha sina egengjorda kulor och tomtar osv ….. Det blir mycket pyssel hemma hos oss. Mina sessorn är riktigt pyssliga av sig:)!

Jag har fått några frågor av er söta läsare ang vårt barnrum. Och nu har jag samlat alla frågor och svar till er här:
Mattan kommer från Tells färgvaruhus här från småstaden Alingsås. Och den är måttbeställd efter våra önskningar av form och storlek. Den finns i många olika färger och går att få i vilken form och storlek som önskas. (vet dock inte vad märket heter) Priset var ca 1800:-Gungan är från Designtorget på Hötorget Stockholm.
Det var också någon som fråga här om dagen var jag lägger alla små saker som lätt blir i ett barnrum. Jag har köpt mig en byrå från Ikea som ni ser på bilden ovan. Jag målade den i svart griffelfärg från Granit. Så barnen kan skriva på byrån och leka skola. Det är mycket uppskattat av sessorna och deras vänner:)! Denna byrå sväljer väldigt mycket leksaker!!
Fatboyen´s färg är mörkgrå.
Den vita hyllan heter String och finns att köpa på Designtorget bla. Kostar ca 950:- Där på har jag ofta deras prynadsaker som kan bestå av lita var som. Men det är kul att ha någon stans där dom kan visa upp sina konstverk.
Dockhuser är från R.O.O.M och heter Habbit tror jag det var?!
Och till er söta som mailat mig så kommer det svar snart! Idag har jag en slappadag så i dag kan jag ligga i soffan och svara på mail:)! Så håll koll på era mail.
Ha nu en riktigt härlig fredag vänner – så ses vi lite senare!KRAM

11 thoughts on “FRÅGOR & SVAR OM BARNRUMMET

 1. The House says:

  Jättefint! Min stora tjej satt i badet i går och funderade på hur hon ska ha i sitt rum (vill göra om) Och vi kom på cirkus tema. Skulle vilja ha en sån gunga ni har i flickrummet. vart har ni köpt den? Kramar/F

 2. messan says:

  Så mysigt ni har det och så fint med! Fredagar är ju så speciella bara för att de är så där coziga och mysiga. Tack snälla du för dina ord!
  Hoppas du mår bra nu!
  Varma kramar

 3. mrs Sessan för Lifestyleblogs.se says:

  Som jag saknat all din inspiration & undrar hur jag kunnat undgå din blogg så länge!? Sanningen är lite blogg surfande i förbindelse med flytt & fix.
  Älskar som vanligt allt jag ser hos dig 😀

  Så måste jag säga att dockans David stjärna i inlägg längre ner förtjänar all credd. Jag hade shoppat den tvärt om den fanns i butik.
  Hälsa henne från en av dina läsare att hon skall fortsätta designa, hon blir något stort i mammas fotspår.

  Massa kramar & önskan om en Chill helg

 4. Room of karma says:

  Hen åhhh så söt du är mrs sessan:)! Vad glad jag blir av din kommentar här!!!

  Hon har dukitiga pysselfingrar den:)!

  Stora Kramar CC

  (Nu skall jag gå in och kika runt på din söta blogg)

 5. Room of karma says:

  Hej The House!
  Gungan är köpt på Designtorget i Stockholm. Finns också i Göteborg såg jag förra veckan jag var där.
  Din barn kommer att älska den. tro mig:)!

  Ha det bäst!
  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *