FORSSÉN ÖBERGS CHAMPAGNEBARE PÅ KYRKOGATAN 13 GÖTEBORG

Här var jag igår på den supermysiga champagnebaren  Forssén Öbergs på kyrkogatan 13 Göteborg!

 .

.

.

..

.

.

.

Tjing Mina Fina Läsare!

.

Har ni saknat mig?

Jag har saknat er mina fina vänner! Sorry för min tystnadhet:)!

Men ni vet väl att ni kan följa mig och min vardag på Instragram här. Jag tycker att det är så mycket lättare att bara trycka ut lite sköna bilder från min IPhone när jag är på springande fot. Kanske är ni några som var med mig på min barrunda i Göteborg igår, hihihi! Jag var nämligen nere i stan för att träffa en gammal arbetskollega från Dekoratörs tiden på Lindex för typ 100 årsedan:).

 

.

 I glaset har jag riktig god bubbel ” André Clouet” En nyfunnen favorit faktiskt!

.

.

 

.

.

 .

.

På fatet denna mysiga kväll – mums!.

.

.

.

.

.

.

Men hur härligt och spontan men ändå riktigt välplanerat ställe är detta? Ur högtalarna spelades det soft låg fransk musik, super fin och bra service. Avslappnat med mycket god stil. Champagne och mat i hög klass med topp klass av råvaror. Ja, detta var precis vad lilla Göteborg behövde! Hit kommer jag igen. Jag har faktiskt redan ett inbokat möte här med en annan underbart god arbetskamrat (L) också från Lindex tiden, hihihi. Jag längtar verkligen redan dit:).

.

.

.

Inne på innegården av restaurangen. Det var som att komma utomlands på något vis. Avslappnat med god stil. Helt i min smak!

.

.

.

På väg hem. Fina centralstationen i Göteborg.

 

 

 

För om sanningen skall fram. Så åker jag nästan aldrig kollektivt. Jag undviker det så långt jag kan. världens bästa Daddy och mina älskade flickorna hämtade mig med bil vid Centralstationen där jag och F skildes åt.  Tack ni är bäst min fina familj! 

..

.

.

.

.

.

.

.Nu 

KRAM

..

.

10 thoughts on “FORSSÉN ÖBERGS CHAMPAGNEBARE PÅ KYRKOGATAN 13 GÖTEBORG

 1. Stockholmaren says:

  Ja det är super bra med Daddy M han ställler alltid upp och hämtar oss när vi har varit ute på någon rolig tillställning, Tack Daddy M
  //Stockholmaren

  • Carola says:

   Hahah som en av gångerna då han körde ner oss ap-tidigt på morgonen till göteborg, då vi skulle ta bussen från Göteborg till Köpenhamn för att shoppa ♥ Sessorna låg och sov i baksätet:) Ja, man väljer ju sina vänner och sin man. Och sina barn uppfostrar man ju, hihihi. Det kan ju inte bli annat en helt perfekt!!

   Men jag är snäll tillbaka och kör Daddy M dit han vill och hämtar där han vill bli hämtad. Ge och ta!

   Kram på dig bäste vännen Stockholman!

 2. Nilla says:

  Det är alltid lika roligt och spännande att gå in på din blogg. Du och din vackra familj hittar alltid på så mycket spännande .
  Fortsätt så och ta väl hand om Daddy, han verkar sååååå snäll

  Kram Nilla

 3. Yvonne says:

  Ska också till Göteborg om några veckor då det är båtmässa. Vad mysigt det ser ut på restaurangen både med mat och dryck, skulle vara ett alternativ att gå dit på kvällen, kul med lite nya ställen. Måste fraga vad restaurangen heter? // ha en bra dag yvonne

 4. Johanna S says:

  Jag instämer helt till föregående kommentar. Ni verkar alltid
  göra en massa roliga saker ihop. Fortsätt så, älskar din blogg !!!!
  Grymt snygga bilder som alltid

  //Johanna S

  • Carola says:

   Tack Johanna S!
   Vad glad jag blir att du gillar att följa mitt/familjens liv och mina bilder:)! Jag är ju galen i att fota så det är tur att jag har denna blogg och er söta läsare ♥

   Stora kramar ♥CC♥

  • Carola says:

   Jag rekommenderar verkligen detta ställe. Dom serverar mat från kl 12,00 på helgerna vilket är ett perfekt after shopping ställe för oss köptokiga kvinnor, hihihi!

   Kram ♥CC♥

 5. Stockholmaren says:

  Tyvärr så var jag inte med på denna tillställning (stockholmaren). Det var CC och vänninan L, som tog en tur i Göteborg. Jag forstod i inlägg ovan att någon trodde att det var Stockholmaren med men så var inte fallet, denna gången 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *