Forlife guld

Forlife guld

 

Forlife guld

 På armen idag bär jag armbandet ForLife guld. (Storlek c:a 18 cm. Vill du ha annan storlek anges detta vid beställning) Jag lade till 2 cm då jag tycker om att ha många armband på armen samtidigt. Då behöver dom vara lite större för att faller rätt.

.

.

.

Godmorgon!

.

Mår ni bra alla fina bloggisar där ute?

Idag vill jag ta upp ett viktigt ämne här på bloggen. Det är Cancer. Det är ett ord som får mig att få rysningar och bli livrädd. Min svärmor fick diagnosen en sensommar för ca 8 år sedan. Det förkortade hennes liv. Det kan drabba vem som helst. Kanske någon du älskar och håller av. Vad vi kan göra för att stoppa denna sjukdom är att bidra med pengar till forskningen. Det är forskningen som tar oss framåt.

Jag vill presentera ett utav dessa företag som jobbar med just detta.  ForLife som drivs av företaget Helpers Alliance Sweden AB (Org.nr. 556915-7174) är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning.

.

Så föddes idéen

Idéen till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till oss, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer.
Vi bestämde oss då för att själva försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för.

.

Vår verksamhet

Vår grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning.
Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang.

.

Var med och gör skillnad du också! 

Hela överskottet går till deras insamling till cancerforskning här.  

.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

2 thoughts on “Forlife guld

 1. Maria says:

  Snyggt och viktigt!!!!
  Ja men visst är bilden från vårt hem! Tack för dina fina ord! Om du vill se mer, så finns dels små bilder till vänster på min blogg, som visar lite inifrån. Men det finns massor av hemmabilder under etiketterna, för respektive rum. Om du speciellt gillar entrén, så hittar du mer under etiketten ”porch”
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria
  P.s Vårt hem HAR varit med i en tidning, faktiskt 😉 Fast sommartid 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *