FORELDRE MANUALEN

Här är några av de bilder som ni kan hitta om ni går in på det norska forumet Foreldre manualen för småbarnsföräldrer. Det motsvarar det svenska Familjeliv. ( Lampan designad av Arne Jacobsen, och den söta vita kaninen kommer från fina nätbutiken Millamix)

……

Toodeloo!

Mår ni bara idag alla vänner?!

Här spränger huvudet idag så jag tror jag blir tokig snart?!. 
Just nu sitter jag och läser på den norska sidan Foreldre manualen, där jag har hittat en massa intressanta barnrum som inspirerar mig massor som leder till nya idér här hemma också, hihihi.Vi kommer att göra om en del i vårt kök här under hösten. Så jag är i fixar tagen helt enkelt, vilket leder till att alla signaler är på när det gäller göra om nu.

När jag var gravid så satt jag mycket och läste på den svenska saiten Familjeliv. Jag tror att vi alla mammor har varit inne där någon gång och skrivit om sin oro för dittan eller dattan under graviditeten. Eller att magen inte växer i en viss vecka mm. Den norska Foreldre manualen är något liknande men med mer stil tycker jag. Den är mer som en mamma tidning på nätet med inspirerande bilder och text. Och där finns ju våra små sessor med numera, hihihi! Så det är klart jag gillar den sidan:)!.

Favorit gungan kommer från Designtorget i Stockholm.

Ha en fin kväll!

KRAM

14 thoughts on “FORELDRE MANUALEN

  • Carola says:

   Vad kul att den har nått fram och att du gillar den!
   Nu vill vi se en dagen på dig i din blogg med din nya Hunky linne♥

   psst! jag har mailat dig, kolla din mail.

   Kram CC

 1. helenasenklavardag says:

  Skulle också behöva mer barnrumsinsperation! Men våran tioåring vill absolut vara med och bestämma hur det ska se ut i hennes rum och jag kan ju säga att vi är inte helt överens!
  Hoppas huvudvärken gett sig!!!! I now how it feels and i hate it!
  Kram Helena

 2. Kamilla says:

  Hej! C
  Har hittat din roliga blogg, är så kul att läsa.. du är för härlig och ibland fnissar jag högt för du skriver så kul. Härlig blogg med fina bilder och roliga inlägg med resor, mat, kläder kids och MODE och INREDNING som jag älskar. Jag har också två små-sessor som jag gillar att klä och fixa med.. dock ingen naken vovve… hon är så charmig… och söt. Jag måste få berätta att jag har varit sjuk och hemma nu och läser din blogg, såå läkande karma och goda skratt i gamla och nya inlägg har jag fått de här två veckorna och nu mår jag bättre från både förkylning och lunginflammation. Kommer följa din blogg. Ha en nice kväll, jag ska nu se hollywood damerna om sisådär 5 min så.
  Kram Millis

  • Carola says:

   Men hej bloggväldens sötaste bloggis Kamilla!

   Detta var nog den finaste kommentren jag någonsin fått här på RofK ♥. Hur glad kan man bli efter att ha läst detta?! Vad super kul att du gillar min blogg och att du skrev det i min kommentarfält också, You make my day!!

   Du är alltid välkomen in här ……

   Största kramarna till dig / ♥CC♥

  • Carola says:

   Hej Christina!

   Den är köpt i Båstad. I deras stoooooora butik i Torekov. Men skrivbordet finner du på Nk i Göteborg bla. Den kommer från Design House Stockholm, och finns lite var som att finna!

   Lycka till! Och tack för din gulliga kommentar.

   Kram CC

 3. mrs Sessan för Lifestyleblogs.se says:

  Jag fattar inte hur du får till så ”rena” barn rum!?? Vår sessa har alltså så massa att jag tycker man aldrig får det STILRENT på hennes rum.
  Jag är en organiserings person, men på hennes rum stoppar det 😛

  KOM HIT & RENSA UPP SNÄLLA Carola :)))))

  Bästa kramen till dig finaste

  • Carola says:

   hahahh och jag är kontrasten. Jag är sjukt organiserad!
   Jag kan komma över till dig i samma sväng som jag åker övet till Gizmolinas söta butik i Norgen, hihihi ……..

   Kram du fina!
   ♥cc♥

  • Carola says:

   Klart du kan ha den i ett pojkrum! Det är ju så kul att inreda just pojkrum. Det är ju mycket lättare än flickrum tycker jag.

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *