FLORAMOR & KRUKATÖS PÅ KASERNTORGET 8

Todeloooo!

Floramor & Krukatös är ett företag som funnits i 10 år. Men för ett år sedan så flyttade dom till dessa härliga lokaler där dom ligger nu vägg i vägg med da Matteo. Och krukmakeriet där dottern hannah Porsgaard gör sina krukor. Modern Jette Holm är florist och står för blomsterbiten. Dessa två fantastiska danska kvinnorna har denna unika butik Floramor & Krukatös på smultronstället Kaserntorget 8.

Här ser ni 2 st av dottern Hannah´s krukor. Detta grafiska tryck är helt rätt i tiden och passar in i de flesta hem.  Och vem gillar inte svart/vit inredning?

Kolla den ur snygga kruka med apan på! Den vill jag verkligen ha. Skall bara lista ut var jag skall ha den.

Här finner du både Inredning, Växter och Raku i en härlig mix. Men jag besöker även denna butik för att få en härlig känsla i själen.

Stilen är en blandning av industri, grafiskdesign och klassisk design.

Här ser ni att väggarna går igen i byggnaden. För denna vägg känner ni igen från gårdagens inlägg av Bageriet & Rosteriet ”da Matteo´s” lokaler.

Gillar stolen också. Den hade varit snygg i hallen hos oss?

Hela detta hus som dessa butiker Artilleriet, da Matteo och Floramor&krukatös ligger i har jobbat med naturliga material i både golv, väggar och tak. På golvet i da Matteo så använde dom granit. Här uppe på loftet så använder dom breda träplankor. Väggarna är framtagna tegelstenar. Det är underbart med naturmaterial i yt skicktet.
Vilken underbar dag vi har haft idag. Solen har lyst på oss och vi har varit ute nästan hela dagen och lapat sol. Varma höstdagar är nog det bästa årstiden!
Nu skall jag ta och promenera ner till simskolan med Sockret som har premiär i dag. Hon börjar nämligen att tävlingssimma nu i höst, kul! 
Önskar er en fin kväll!
KRAM
CC

17 thoughts on “FLORAMOR & KRUKATÖS PÅ KASERNTORGET 8

 1. House number 15 says:

  Vilket ställe, där skulle jag trivas!! Fick verkligen ett stor ha-begär på många saker och apkrukan är ett sådant. Tack för tipset och jag kommer absolut besöka detta kvarter.

  Ha det gott!
  Kram C

 2. Nicky says:

  Så cool apkruka! Var hittar du alla coola ställen? Din blogg tipsar oss läsare om massa go bitar. Och mitt vill-ha-begär blir bara större och större ju mer jag läser här;)!

  Tack för tipset!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *