Flickorna Helin Voltaire på Djurgården

ÅÅÅÅ här satt jag och njöt för mindre än en vecka sedan. Flickorna Helin Voltaire är nog Djurgårdens mäst mysigaste Café. Varje gång vi är i Stockholm så besöker vi detta supermysiga ställe. Den är lika mysig på vintern som på sommaren. På vintern serverar som rykande varm choklad med grädde i stora muggar. Och hela Cafét är fullt med levande ljus.
Inne på Flickorna Helin Voltaire.

Det satt en ängel i väggen och tittade på oss när vi stod och skulle beställa vid kassan.
Hur gulligt är inte det? En ängel som vakar över Cafét.

Vimmelkort från Flickorna Helin Voltaire på Djurgården och vår familj.
Godmorgon Sverige!
Hoppas ni mår bra alla fina bloggare. ÅÅÅ vad jag älskar Stockholm! Det finns så många mysiga och roliga ställen att besöka i den staden. Här kommer ytterligare ett tips till er som inte har något att göra idag. Ta färjan över till Djurgården och sedan en lång och härlig fika på Flickorna Helin Voltaire.
Själv så skall jag ta och gå igenom lite kort som jag har fyllt hela min dator med. Hårddisken är snart överfull. Jag är inte så bra på att hålla efter den. Om man var lite mer organiserad så skulle jag tömma över den till min externa hårddisk var gång jag tömmer kameran. Då skulle jag inte ha så mycket att gå igenom varje gång jag går igenom datorn.
Jag har massor av kort jag aldrig har lagt ut på bloggen eftersom jag fotar så mycket varje dag.
Så det skall bli kul att gå igenom dom nu. 
Vi ses lite senare i dag!
kram
CC

11 thoughts on “Flickorna Helin Voltaire på Djurgården

 1. ANNIXEN. says:

  Åh vad du gör härliga inlägg från Stockholm! Jag blir påmind om flera ställen som jag måste besöka, ibland blir man hemmablind i sin egen stad.

  Lisa Bengtssons taxar har jag köpt på R.O.O.M på PUB, men jag vet att de finns i Rädda Barnen shoppen samt frapp.se, men där ser det ut som att man behöver köpa flera?

  Ha en fin lördag! Kram!

 2. Maria - Wikers liv says:

  Jag älskar oxå Sthlm och djurgården… Vi brukar ha picknick där. Men tack för cafétips!! Det är ju oxå mysigt! Ser ut att vara ett jättehärligt ställe. Trevlig helg fina du, och fortsätt skämma bort oss med underbara bilder! 😉 🙂

  Kram!
  / Maria

 3. tina says:

  Härliga foton…ser mysigt ut.Massor med tips på ställen att besöka när man är i storstan =) Vad skönt att allt var bra med dig och att det var en ofarlig knuta de plockade bort…bra att du kan släppa det och slippa vara orolig! TACK för din söta kommentar hos mig, blir så glad! De små ljuslyktorna beställde jag från Cosas innan nätbutiken la ner, men själva lyktorna är från House Doctor…
  Ha nu en härlig helg och kram till dej!
  tina

 4. Room of karma says:

  Hej Tina!
  Tack för din omtanke ang knölen. När man är frisk så önskar man sig 100 saker. Men är man sjuk så har man bara en enda önskan och det är att bli frisk!!!
  Jag är så tacksam och glad över att det inte var något elakt!!!!!! Tack gode gud för det!

  Så lyktorna är från House Doctor. Kunde man tänka sig. Dom har fina saker!!! Skall ha ögonen öppna på dom.

  kram CC

 5. Sjöbris o vita ting says:

  Cafét ser urmysigt ut. Kanske helt enkelt blir ett besök nästa gång man är i huvudstaden. Här tittade solen fram på eftermiddagen=bonusdottern L och jag liggandes i varsin solsäng på altanen. Skönt! I kväll blir det hemmagjorda hamburgare på grillen. Ha en skön lördag kväll.
  Kramar Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *