ATT BO I LINNÉSTADEN GÖTEBORG

Todelooo alla bloggisar!
Sitter hemma på lunchen och smider planer för vår lilla maräng. Jag har hittat så fina bilder och idér till växthus som jag vill förverka nere i vår Maräng till våren. Har just satt i hop dom i en  mapp för att presentera den vid ett senare tillfälle för Daddy. Men om jag får som jag vill så kommer den bli ur snygg vårt lilla växthus till våren:).
Och när jag satt här och google runt på lite av varje så hamna jag på Alvhem och detta hittade detta fina hem. Visst är det snyggt. Alvhem har allt många fina hem!

 Dessa är Daddys favorit fåtöljer. Jag är nog mer för Svanen utav Arne Jacobsen. Men den är nog rätt snygg ändå ser jag här, hihihih.

 Så snyggt!

 Snygg tavla från HDK.

Ett hem i härlig harmoni mellan det moderna och det klassiska. Riktigt snyggt!
Jag hade inte tänkt att lägga ut något inlägg nu på lunchen, men så blev det ändå. När jag hittade detta snygga hem och ville dela med mig. Kanske går ni i köp tankar? och detta kanske kommer att bli ert nästa hem h är i Göteborg i Linnestaden?!
 Nu skall jag rusa till jobbet.
KRAM

2 thoughts on “ATT BO I LINNÉSTADEN GÖTEBORG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *