Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fix i sängkammaren

Just nu hemma hos mig. Jag blir serverad en rykande färsk Sköna hem med
en kopp körsbärte och en clementin = Me like!
Om jag plaserar denna bricka här i sängen, tror ni då att
även kvällsmaten kommer att serveras här då utav Dockan & daddy?
i
i
Bättre Lördag!
Mår ni bra alla finingar där ute?
Ja, här är det bättre idag som ni ser på bilderna ovan.
Nu orkar jag att hålla igång igen. Och Sockret orkar sig ut till Tv rummet
för att se en prinsessfilm med sällskap av en glass i handen,
så hon är också på bättringsvägen nu.
i
Efter att ha tillbringat de senaste dagarna i vårt sovrum
så har det lett mig fram till lite inrednings idéer Jag tyckte nog att vårt sovrum var lite för
bart och kallt på något vis. Så jag tog in vår mörkgråa filt från
Design House Stockholm inköpt för ca 10år sedan,
men den är lika omtyckt idag av oss. Sedan tog jag den mjuka
lammskinnet som går i samma ton och lade på. Det blev en lite varmare och
mustigare känsla i vårt sovrum då. Dom grå/bruna Dior kuddarna sätter ju också
lite tyngd på rummet. Gillar att det blir något mer som är mörkt som kommer
överens med vår svarta stora industrilampa. Gillar när färgen kommer igen på
minst 2 ställen i ett rum. Rum är som en tavla, det måste väga jämt.
i
Nu skall jag ut i köket och laga en omelett med lök, spenat och mozzarella
& färsk basilika = MUMS!
i
Dagens tankar:
Men vet ni vad, när det kommer till det här med att gå ner i vikt så har
jag också legat här i sängen igår och funderat.
Undra om jag inte skall köra viktväktarna istället. Jag vet att det fungerar
på min kropp och jag har gjort det tidigare. Det känns mer sundare på något vis.
Ät allt med måtta! Det är viktväktarnas lära och gör smarta mat val.
Just nu så kör jag fortfarande GI men jag kanske går över i veckan.
Det jag gillar är att jag får gå och väga mig där jag är under uppsikt och
kan inte fuska. Och man kan äta lite godis till fredagsmyset. Detta känns
lite tråkigt nu, som igår när jag inte kunde mysa med lite sött med familjen.
ja ja… Det är vad jag tänker, vi får se vad som händer i veckan.
Jag har all matrial här hemma, så det är bara att köra igång om jag
bestämmer mig för det.
Är det någon där ute som har kört både Gi och Viktväktarna? som kan
berätta vad som är bäst? Men det är säkert olika på olika personer skulle jag tro.
i
Ha en looovely day vänner!
kram

5 thoughts on “Fix i sängkammaren

 1. pernillaalgerod says:

  Jag testar viktväktarna för första gången nu och är på första veckan. Tycker det nästan är för bra för att vara sant, man får äta allt! Känner exakt som du med att det är tråkigt att vissa saker är förbjudet med gi, så jag känner att jag inte klarat att hålla mig till bara gi mat. Tror att det är lättare att lyckas och hålla sig kvar med viktväktarna 🙂

 2. HOUSE of ADELA says:

  Jag är lyckligt lottad som aldrig faktiskt haft problem med vikten;) Tacka hög förbränning för det tror jag. Men jag tror också mer på VV där man äter allt men med måtta. Har flera arbetskamrater som går där och det ger gott resultat;)

  Kram
  Adela

 3. Room of karma says:

  Tack snälla ni som kommenterar. Jag tror också att det är bättre med vv! Man kan ju äta allt som ni skrev. Lyckliga du Adela som inte har dom problemen!! Önskade att jag inte hade dom. Har alltid varit smal med efter mina två flickor så fick jag en annan kropp! Nu vill jag hitta min igen!
  kram CC

 4. Vardagslyx says:

  Tycker egentligen vv är bättre och lättare. Och roligare! Just det där med att man kan äta allt. Men det fungerar inte på mig. Det gör faktiskt GI, men lite tråkigt tycker jag det kan bli. Brukar då istället unna mig en dag i veckan när jag äter vad jag vill. Eftersom jag sällan blir riktigt sötsugen är just det behovet inget problem för mig, utan det jag då vill äta är mycket bröd!

  Lycka till!

  Kram Pernilla

 5. Candyshot says:

  Hej!

  Vilken fantastisk blogg. Gillar den personlighet som bloggen andas hemtrevnad med snygg stil och design det är nästan som att få hem en inredningstidning att krypa upp i soffan och njuta av fast denna kommer varje dg mysigt. Jag ska börja min diet nästa vecka med en kickstart (Cambridge) sen efter det blir det nog att jag oxå går över på VV känns precis som du sa lite lättare å roligare.

  Skulle vilja fråga dig om brickan å koppen med fat som du har på sängen var kommer de ifrån? Särskilt koppen/fat vi ska skaffa nytt porslin nu när vårt nya husbygge blir klart. Ser fram emot att höra och läsa mer.

  Kram på dig
  fining 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *