Fin bröllopspresent från mor och far

Fin bröllopspresent från mor och far

.

.

Godmorgon

.

Jag har länge sneglat på denna fina blomsterkruka från Erst, men jag har tycket att den har varit lite för dyr. Detta visste mina föräldrar så de gav mig pengar för att köpa mig just denna kruka med en tillhörande växt som jag önskade. Jag har inte samma stil som mina föräldrar så det kan vara svårt att köpa rätt tycker dem. Jag har dock inte köpt någon växt till än, vet inte riktigt vad jag vill ha så jag stoppade i min lilla olivträd tills jag har hittat den rätta växten. Men åhhh vad jag är glad för denna vita snygga plåt kruka designad av Ernst, visst är den ur läcker?!.

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

One thought on “Fin bröllopspresent från mor och far

  1. Annika says:

    Jättefin kruka och den kommer att passa perfekt i ert fina hem. Grattis i efterskott till 10-årig bröllopsdag. Bra jobbat!! <3 Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *