Filmmaraton pågår …

Filmmaraton pågår ...

 

Filmmaraton pågår ...

 

Tjing bloggisar

.

Idag tittar jag in en liten snabbis här på bloggen då jag ligger i sängen och kör filmmaraton med min stora dotter. Vi har fastnat för en serie, som vi nu kör i sträck. Det är perfekt att kunna slappna av och bara gå in för en serie så där på raken:) Jag och min stora dotter har samma konstiga humor. Tänk när vi gick in för den engelska serien Fawlty Towers. Vi såga typ alla avsnitt som gjorts under en och samma helg. Det är ju galet rolig, någon som gillar den mer än vi?

.

Här om dagen så var jag hemma hos en utav mina goa väninnor och hälsade på. Inne i hennes vardagsrum så har hon ett hel vägg med personliga fina foton på deras familj. Det är bilder från bröllop, konfirmationen, dop och andra minnesvärda stunder i deras liv. Vi har helt olika inredningsstilar jag och min väninna, men jag blev inspirerad av hennes hem ändå. Så nu har jag dammat av ett utav våra bröllopsfoton då vi stod på kyrktrappan nyligen vigda för 9 år sedan och våra vänner och släkt kastade ris på oss. Det var ett utav våra lyckliga stunder i livet. Blir varm inombords när jag ser bilden, så det fotografiet får nog stå kvar där.

.

Filmmaraton pågår ...

Ni missar väl inte den nya svenska kriminalserien 100 Code som startar i kväll på tv 5 kl 21,00. Där en utav mina favorit skådespelaren medverkar i serien, Michael Nyqvist. 

.

.

Ha en fin kväll vänner!

Kram/Carola

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *