Filippa K el PH

Vårt nystädade hem att fredagsmysa i = HÄRLIGT
Mitt nya inköp i dag är Muggar från Filippa K.
Detta varumärke är lite speciellt för vår familj. Det var nämligen så att våren år 2000 gjorde jag mitt första inköp av Filippa K kläder till en butik i Göteborg. Och när vi satt på detta inköp så slog det mig en tanke, att om jag en dag kommer att få en flicka så skall hon heta Filippa. För oj vad fint det namnet är tänkte jag. Och det sade jag till mina kollegor som var med på inköpet. Och jag berättade det för min man när jag kom hem senare på kvällen.
3 år senare så var jag gravid . Och det ända jag tänkte på under de 9 månaderna var att det var en liten Filippa i min mage, och det var det = GLÄDJE
Men vårt lilla socker stavar Philippa med PH.
Så som ni förstår så är Filippa K lite speciellt för denna familj. Så dagens inköp är muggar från detta varumärke som är oss varmt runt hjärtat = LOVE

Filippa med F el Philippa med PH

God kväll alla snyggingar.

Idag är det MYSFREDAG. Varje fredag så har vi jätte mys hela familjen.
Så nu skall jag fortsätta att mysa med familjen.

Kram & mys på er alla snyggingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *