FEELGOOD BOOST

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 Tänk er en fullsatt Lorensbergsteatern, där alla sitter i denna ställningen och yogar tillsammans med Yoga girl för 5 minuter. Allt var totalt tyst och alla gick upp i sin andning och nuet. Det var precis det som hände här i Onsdags kväll på bilderna ovan.

.

.

.

H E L L O   B L O G G I S A R!

Idag skall jag bjuda er på en riktigt fredags feelgood boost. I onsdags kväll var jag med vännina ”Stockholman” på Lorensbergsteatern i Göteborg på en 4 good, express yourself kväll. Det är kvällar som man bär med sig länge. Vi startade kvällen med svenska Rachel som flyttade till Aruba och blev Yoga Girl med hela världen. Vi fick höra på hennes fantastiska berättelse och ta del av en yoga under kvällen. Det var en ung tjej med massor av energi. Hon sprudlade av liv. Hon berättade om sin vanliga vardag i Aruba. Det var inte likt vårt liv här i vårt kalla sverige, hihi.

Denna kvällen var fylld av överraskningar allt från massa vinster, trevliga goodiebags, smaka av olika drycker, shopping och mingel till fantastiska föreläsare som avlöste varandra. Här kommer ett regn av bilder från denna fantastiska kväll!

FEELGOOD BOOST

.

Här har ni kvällens höjdpunkt om du frågar mig. Vi får lyssna på Christina Stielli. En bättre talare har jag aldrig hört på. Men en otrolig inlevelse och med en smula ironi  med självdistans, berättar hon om sitt livs mörka stunder till dom ljusa stunderna. Om att hitta sig själv och verkligen lära känna sig själv. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som denna kväll när vi lyssnade på henne. Där hon berättar hur hon en dag vaknade upp och tappade hela hennes familjbild, hur hon kom på att hon inte alls gillar att spela golf fast hon gjort det dom senaste 10 åren. Hur hon då  våndades för att gå in på ICA maxi en fredag eftermiddag och möta alla pappor i familjer som skall köpa fredagsmys med sina fruar och barn. Hur hon en dag satt på stranden och försökte hitta sig själv. Och frågan är då, hur hittar man sig själv? Ja, hon måste vara sveriges skönaste böna jag någon sin hört på. Den brutala ärligheten var en frisk fläkt! Jag skulle verkligen vilja höra mer från henne!! Nu återstår det bara att läsa hennes böcker.

.

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

Här har ni boken, Jag vill vara glad! Skriven av Christina Stielli.

.

FEELGOOD BOOST

 

Denna kvällen fick vi testa ett mycket gott rödvin från Lindemans med endast 5% alkohol. Vilket är perfekt om man vill ta ett glas vin till maten en vanlig vardagskväll.

.

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

Den mörka skönheten till höger om Tobias Karlssons är fina Ulrika som bloggar på Simply-delicious. Denna kvinnan jobbar på 4-good  ( vilket drömjobb tänker jag då). Att varje dag få omges sig utav så här härliga positiva människor. Själv så är hon en solstråle som passar in för detta jobb. Ni som inte vet vad 4-good är kan gå in här och läsa lite mer. Ni kan också bli medlemmar och ha möjligheten att delta ni också på deras härliga feelgood kvällar. Eller varför inte starta det nya året med att hänga med på 4 good skicamp till ramundberget 15-18 Januari 2015. Matinspirationsföreläsning med Ulrika Davidsson mm.

.

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

 Linda Lomelino, tjejen bakom succébloggen Call Me Cupcake som numera livnär sig på sitt intresse, att ta fantastiska bilder på sin passion – bakverk! Idag har hon hundratusentals följare på Instagram och har givit ut flera kokböcker. Hon visade bilder från sin studio i sin lilla lägenhet. Berättade sin långa väg hit. Hur hon bara gjorde sin dröm helt enkelt! Bilderna är magiska i hennes böcker! Men när man ser denna lilla vackra kvinna så tänker man, äter hon allt detta som hon bakar?!. Nej, det gör hon inte berättar hon. För hon har frysen fylld samt vännerna får en hel del goda bakverk också.

 

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

FEELGOOD BOOST

 

 Så mycket glädje och värme det spreds denna kväll!

.

FEELGOOD BOOST

 

 Dont be afraid of being diffrent, be afraid of being the same as everyone else.

.

.

Önskar er alla en riktig fab fredag!

KRAM

.

.

Posted in Usa

7 thoughts on “FEELGOOD BOOST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *