FEEL GOOD I BÅSTAD

.

En dagens: T-shirt Grati Zebra By Malene Birger, Klänning Dagmar, Strandväska Rabens Saloner, Halsband Icon, Solisar Gucci. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hej Hallå Alla Fina!

.

Idag bjuder jag på lite pics från dagens och förre helgens utflykt till Båstad/Laholm. Det är nämligen vårt lilla smultornställe dit vi far allt oftast. Nu har det blivit två helger på raken. Men ingenstans är det så härligt fritt och ledigt som här. Allt är så där lagom slappt och hela familjen bara hänger på stranden, cyklar, springer, plockar snäckor, dansar, badar, leker och bara njuter av den svenska sommaren, vinden, solen och varandra. Ja, det är hit man far när man vill skaffa sig bra energier! Och nu tänkte jag bjuda er läsare på lite feel good bilder från våra utflykter.

.

På armen idag: Leopard armbandet Lindex, silver armbandet Ti Sento, stjärnarmbandet Sambrown, Ringar KumKum.

.

.

 

 

.

.

.

..

.

Mitt älskade Socker cyklar på sin helt nya cykel på stranden idag, vilken lycka! Håret och kjolen fladdrar i vinden och allt känns så där magiskt bra denna soliga lördag.

.

 

.

Denna konstnären Timothyatkins hittade jag nere på sanddynan nedanför Pepes Bodega i Båstad förre helgen. Bara han är ju en konst:) Kvällen var magisk förre helgen också! Det är den alltid här nere i Båstad/Laholm.

.

.

.

Här målar han med akvarell vilket jag tycker är jätte svårt. Jag har målat en hel del tavlor med dock då bara med olja eller kolkrita. Jag har haft utställningar, sålt till företag och varit delägare i en hantverksbutik i många år, där jag bla sålde mina konstverk av olja. Jag gillar verkligen att måla. Men tiden räcker liksom inte till. Mitt konstintresse har nu på senare år gått mer och mer över till inredning, fotokonst vilket jag också har sålt en del den senaste tiden. Jag har bytt ut penseln till Canon, hihihi. Men jag älskar verkligen att fota. Det är av den enkla anledningen jag har en blogg .

.

.

.

Min lilla Docka står och tittar på sanddynerna och drömmer sig bort …………

.

.

.

Lycka är att få en ny cykel, att cykla på stranden med saltstänk på benen. (Kolla så nöjd hon ser ut, hihihhi).

.

.

.

Kolla vilken fin mamma …………..

.

.

.

.

 

.

Att njuta av livet. Det gör man bäst här med sin älskade familj!

.

.

.

.

.

.

.

Sedan var det dags för lite mat idag. Och bäst äter man på Lax restaurangen utanför Falkenberg.

.

.

.

.

.

Mmmmmmmmm så gott det smakade!

.

.

.

.

.

 

.

.

 Wow, detta blev ett långt inlägg. Men jag har så många fina och härliga feel good bilder som jag vill dela med mig av till er, men någonstans måste man ju sluta så det gör jag nu, hihihi. För nu skall jag luta mig tillbaka och drömma mig tillbaka till Båstad ”badkrukans” strand och alla härliga saker vi gjorde idag!

.

.

KRAM

.

 

8 thoughts on “FEEL GOOD I BÅSTAD

 1. Adela says:

  Jag döööööör en smula av dina fina bilder och jag älskar också Båstad!
  Tyvärr har vi lite för långt för att bara spontanåka annars är ju sånt så mysigt!
  Ser att ni hade en underbar dag, allt ser ljuvligt ut och DU är som vanligt sååå snygg!

  Kramar
  Adela

  • Carola says:

   Tack snälla för din gulliga kommentar här! Du är alltid så gullig ♥

   Ha det bäst Adela!

   Kram ♥CC♥

  • Carola says:

   Det är så kul att du Anita läser och skriver på min blogg ofta ♥ Blir så glad när jag ser dina gulliga kommentarer!
   Tack igen för att du orkar ge några rader i mina inlägg!

   kram ♥CC♥

 2. Giesela says:

  Hej hå !
  Makalöst fina bilder … Du känns som vanligt äkta och genuin D I G S J Ä L V !!!
  Önskar dig en trevlig helg, Kram Giesela

  • Carola says:

   Hej Giesela!

   Wow, detta var nog den gulligaste och snällaste kommentar jag någonsin har fått genom alla tider här på bloggen ♥ Gud så glad jag blev när jag läste den! Ja, denna dag var liksom bara att hänga och njuta av livet, havet och familjen ♥ Kul att du gillar bilderna.

   Önskar dig en fin helg!
   kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *