VIMMELKORT PÅ JÄRNTORGET I GÖTET!

Kolla in den coolingen som sitter bakom Sockret, visst är han skön!

 I periferin har denna Daddy skymtas ibland här på bloggen.  Men här har ni mannen jag skriver om ibland. flickornas Daddy och min stora kärlek.

Ett gårdagens Göteborg. Detta är mitt bidrag till söndagsbilden till Inspirations fabrikten idag ♥

Tjing veckans första dag!

Hoppas att ni alla har haft en härlig helg?

 För det gör faktiskt jag. Jag känner mig pigg och ut vilad=skönt! Kanske kan det vara det fina vädret som påverkar oss så positivt. Var just ute med vår lilla nakenhund och jag riktigt njöt av promenaden.

Idag så har jag rensat bort vinterkläderna på flickornas plats på skola/dagis. För nu kan väll ändå inte det komma någon mer snö?! Jag lade faktiskt dit  keps och en tunnare mössa för solens skull, kanske är jag en optimist?!

Nej, nu måste jag rusa vidare. Ville bara h oppa in ohc bjuder er på lite glimtar från vår musiga utflykt igår.

KRAM

One thought on “VIMMELKORT PÅ JÄRNTORGET I GÖTET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *