FARBROR BLÅ ELSA BESKOW

FARBROR BLÅ ELSA BESKOW

.

.

FARBROR BLÅ ELSA BESKOW
Liten sitter under bordet och äter skumtomtar och väntar på att storasyster & pappa skall komma hem så vi kan starta filmen som liten har bestämt att vi skall se på i eftermiddag/kväll till maten. Det blir Ronja rövardotter förstår ni vänner. En klassiker. .

.FARBROR BLÅ ELSA BESKOW

.

.

FARBROR BLÅ ELSA BESKOW

Finaste kudden FARBROR BLÅ från  ELSA BESKOW – Design House Stockholm.

.

.

.

.

H E L L O  F A B  F R E D A G 

.

I dag har jag typ boat hela dagen. Jag har stor handlat mat till helgens alla roligheter, jag har stooooor städat, piffat och donat hela dagen. Jag tackar gud för mina lediga fredagar. Hur hade man annars hunnit med? I helgen skall jag ut i skogen och hämta en julgran till min nya stoooooora pappers kruka, jag har massor av idéer till glögg minglet här hemma på söndag. Vill ju få den rätta julstämningen när vi skall fira första advent på söndag hemma hos oss med vänner. Herre vad tiden går fort!

.

Här ovan kan ni se en utav mina presenter jag fick förra helgen då vi firade min födelsedag (lite i förväg) med släkten hemma hos oss. Jag har berättat för söta Erika som är en utav barnens kusin på 17år, att jag önskade mig denna kudde. Då jag funderar på att smyga in lite blått hemma hos oss. Detta är alltså en början. Vi får se hur jag får till det, hihihi. Alltid kul med lite förändring!

.

Nu skall jag laga lite fredasmys middag hemma hos oss. På menyn i kväll: Älg kalv stek, potatismos, rödvinssås med kokta ärtor. Till det serverar jag detta goda röda vin här.

.

.

Önskar er alla en jätte fin fredag!

KRAM

tillvisitkort2

4 thoughts on “FARBROR BLÅ ELSA BESKOW

  1. Therese says:

    Men… Kan det vara en tillfällighet att jag just skaffat mig en Elsa Beskow kudde också från Dsign House Stockholm, men med nya printet av hare. Det tåls att sägas igen, great minds think alike.

  2. roomofkarma says:

    Hahaha ………….. vi drar oss till samma saker du och jag! Det är inte bara Skåneland, Lisebergs värdshus utan också inredning. Jag har kolla på just den kudden med kaniner på. Skulle vara så söt på lill Dockans rum också!

    Ha en fin helg, fina du!
    Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *