Får det lov att vara lite vinbär ????

En dagens Docka iklädd klänning från name it & byxor från Little Joule.
Här sitter hon och väntar på frukosten  framför favorit filmen
 ”Lotta på Bråkmakargatan”

En dagens vardagsrum…

ÅÅÅ vad jag älskar att piffa och puffa här hemma på mina lediga dagar. Det är så härligat att bara skrota runt och ändra om lite här och där samt att bära in lite kvistar från vinbärsbusken osv….

Den absolut galnaste iden är när jag för många år sedan körde in min stora HD electra glide -81 in i vardagsrummet. Jag tömde den givetvis på all bensin. Men den luktade inte mindre för det! Den stod där i ca en vecka sedan körde jag ut den och ställde den i garaget där den hörde hemma. Men jag har provat det också, hihihi. Så att ta in lite kvistar och bär är inget konstigt om man jämför.

Igår tog jag med några vackra grenar från vår vinbärs buske och satte i vår stora glasvas i vardagsrummet. Det är lite charmigt att kunna plocka röda vinbär i vardagsrummet. Jag gillar att sudda ut gränserna mellan ute och inne. Jag brukar göra samma sak när äpplena kommer. Det är så fint att plocka av några grenar med de mindre äpplena på och sätta i en vas på köksbordet. Det är kul för barnen att plocka frukt från grenarna inne, hihihi.  Det är nog en sak som Pippi skulle göra om hon fanns nu år 2011?!

Toodeloo
Japp, nu är det min & Sessornas första semestervecka. Och igår så bokade vi vår semester resa. Vi hade inte tänkt att åka någonstans i sommar. Men igår så bokade vi Stockholm i en hel vecka.
Vi har så många smultronställen där som vi längtar till så som bla Dalarö. Åhhh, vad mysigt det kommer bli. Sockret vill till Skansen och Dockan vill till Junibacken på Djurgården. Jag vill till Mathilde på Biblioteksgatan medans Daddy vill till Moderna Museet. Igår satt vi bara och bubbla ur oss alla fyra vad vi
ville göra när vi kommer till Stockholm. Tur att vi har en hel vecka på oss där.

 

Nu måste jag sluta att blogga. Mina små Sessor står bokstavligen och drar i mig. För nu är vi på väg ut för
att göra dagen.

 

Nu fångar vi denna härliga Måndag girls.

KRAM

4 thoughts on “Får det lov att vara lite vinbär ????

 1. Anonymous says:

  Ojj vad roligt du verkar ha. Inne är ute och ute är inne. Och du har även hunnit med en H-D. Har du inga kort på den som du kan lägga ut här på bloggen ?.
  // L-M från Göteborg

 2. Jenny says:

  Underbara DU! kram
  Kom och hälsa på i Hunnebostrand där finns en affär du skulle älska med massor av fina märkeskläder och prylar!!

 3. Kviddevitt says:

  Men guuuud så snyggt! Älskar vinbärsbusken inomhus! Hög och fin. Älskar de två peacekuddarna! Och älskar den hööööööga högen med tidningar! Hur får du den att stå så fint? Jag har försökt med mina flera högar att få till en sån hög men den rasar för tusan hela tiden. Och det blir ju jobbigt att plocka upp hela tiden 😉

  Ditt hem är verkligen hur snyggt som helst. Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *