FAB KOPPAR VAR DET HÄR JA!

 

.

Ja, då är våra kopparstolar på plats. 

.

.

.

.

.

Tjing Fab Fredag!

.

Mår ni bra alla fina läsare?!.

Här är det verkligen toppen denna strålande fina fredag. Idag har jag haft härlig egentid då jag har både hunnit med att storhandla mat, träna och druckit kaffe i solen med en god vän. Vissa dagar får man verkligen till det:)!.

Som jag skrev tidigare i veckan så har jag haft projekt måla gamla pinnstolar koppar färgade, och vipps så blev dom faktiskt helt moderna igen dessa gamla billiga stolarna jag hittade på en loppis här i småstaden. Ett bra och billigt sätt att piffa till sitt hem. Här får ni se mer av stolarna. Jag har målat två stolar som står på gavlarna av matsalsbordet. Ni får se en helbild lite senare i veckan för nu vankas det fredagsmys middag och hemmagjord äppelkaka till efterrätt, mums! Hinner inte fota mer idag, hihihi.

.

.

Brevid denna kopparstol så tänkte jag köpa mig denna vita Tray table side från Hay finns att klicka hem här på rum21. Jag skall ha detta bordet som en drinkbord mm. Ni kommer att få se senare här på bloggen.

.

.

Nä, nu vänner köööööööööör vi fredagsmys!!

.

.

KRSM

9 thoughts on “FAB KOPPAR VAR DET HÄR JA!

  1. Lottie says:

    Superläckert! Vilken idé! Helt eget trots den vida koppartrenden som det nästan gått inflation i. Du har hittat ett eget uttryck i den!

  2. Pingback: 9 fantastiska DIY-projekt i koppar du måste se – Livings
  3. Pingback: 21 Ordinary Things That You Can Make Extraordinary With Metallic Spray Paint - FunnyModo - Funny Stories On The Net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *