Ett tips till Er

Änglaspel från Pluto.
Den köpte Sockret själv igår på Liseberg för sina egna veckopengar
som hon har sparat. I morse satt hon och bara tittade & drömde sig
bort bland älvorna, undra vad hon drömde om?.
(Kanske att hon var en älva?) Detta är min Söndagsbilden till Inspirations fabriken .
Vill ni se mer inspirations bloggar så kika in där i dag.
Filten kommer från designen Pia Wallén.
Köpt på Liseberg igår. 100% bommull så du kan tvätta den i
tvättmaskin i 30`C, bra när man har småbarn.
Julgransstjärnan från Pia Walllén. Vår julgran har fått en stjärna på toppen. & lite jul pyssel från sessorna med. Lite julbelysning skall i också så blir det fint. i ii Godmorgon sköna söndag. Just nu hemma hos oss. En lugn mysig frukost med ett par trötta sessor, det blev sent igår kväll på Jul på Liseberg. Men ack vad mysigt vi hade det. i Jag vill tipsa Er läsare om en riktigt fina och prisvärda julklappar. Om ni skall till Liseberg så får ni inte missa julshoppen uppe i designtorget. Där säljer de denna fina filten från Pia Wallén samt julgransstjärnan bla & andra märken som Stockholm design, Pluto, Georg jensen mm. Det var spcial priser på Liseberg som gynnar din plånboken vill jag lova! MISSA INTE DET! i i Idag skall vi ge oss ut i julhandeln och köpa julklappar. Vi fick lite hintar igår om vad våra små sessor önskade sig av tomten i år. i i Ha en alldeles looovly söndag. i KRAM & tack för att ni titta in hos mig. i Psst. Titta in lite senare hos mig då jag kommer att lägga ut ett underbart recept på Hummersoppa som är super god. För nu skall jag fixa till mig så vi kommer ut på stan. Vi ses lite senare.

7 thoughts on “Ett tips till Er

 1. Weronica - En mammas dag says:

  Specialpriser på de finheterna? Synd att man inte är Göteborg då vill jag lova 🙂 Ha en fin söndag!

 2. Vardagslyx says:

  Bor alldeles för långt från Göteborg nu! Har varit på Lisebergs julmarknad en gång för 8 år sen (!) men kommer ihåg att det var jättemysigt.

  Trevlig 4:e advent!

  Kram Pernilla

 3. anna says:

  Åhh vilka fina saker du inhandlat! Gillar verkligen pia wallins saker. Filten är såå fin. Får man fråga vad det var för pris på den nu? Vill gärna ha en. Får isåfall hitta ett sändebud för jag är i sälen.

  Kram anna

 4. tjej says:

  Super fin filt från Pia Wallén. Ska till Göteborg nu i november och besöka Jul på Liseberg. Hoppas hoppas att jag hittar filten där för priset var ju verkligen super.

  Får man fråga var på Liseberg julshoppen ligger? Du skrev något om Designtorget??

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *