ETT TIDIGT MORGONDOPP

Här har ni en pigg bloggerska som just har varit nere i sjön och tagit sig ett härligt uppiggande morgondopp. På bilden ser ni min mobilväska från House Doctor som jag bara toook älskar, den är bara så praktisk och snygg. Enkel att få med det mäst nödvändigaste i så som nyckel hem, Visa kort, körkort och Iphone.

.

Godmorgon Godingar!

 Dom hade lovat dåligt väder idag. Men denna gång tror jag dom har fel?! För vi har jätte härligt varmt väder idag. Till och med jag (badkrukan) har varit nere i sjön och tagit mig ett morgon dopp – Underbart!

 

Nu skall jag sätta mig ute i solen och äta frukost. Igår var vi i på ”Västkusten” i Grebbestad hos ett par vänners super fina sommarstuga. Vi gick i båthamnen och åt glass med alla barnen. Men idag har vi inget alls inplanerat. Det är också skönt! Vad skall ni göra idag alla söta bloggisar?!

.

KRAM

2 thoughts on “ETT TIDIGT MORGONDOPP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *