ETT STOCKHOLMS TIPS

Gaaah, jag som har höjdskreck! Jag satt inne i en sådan liten bubbla och åkte upp till toppen av Globen. Vad tänkte jag med? Men det var faktiskt helt ok. Man sitter ju instängd i denna bubbla och det är en fantastisk utsikt där uppe från Globens topp!

Sockret i sin gamla Chill Norway klänning från förra året. Den är en riktig favorit i hennes garderob!

Nästan uppe på toppen ……..

Åååå herre, här är jag på väg ner till marken igen.

Så  här ser det ut. Ett helt otroligt bygge!
Hej sköna böna!
Det tar aldrig slut på mina tips om Stockholm. Och vet ni vad, jag har många fler tips till er om ni vill se och höra. Men jag kan inte visa allt för då skulle nog denna blogg fått byta namn till Stockholm i mitt hjärta, hihihi. Men vi gjorde stan kan man säga när vi var där. Jag tänkte bara ge er ett tips till om vad ni kan göra när ni är i Stockholm och det regnar som jag har förstått att det gör nu. Detta är en bra aktivitet när det regnar! Och dessutom så finns det en bra inredningsbutik inne i Globen om man vill Shoppa lite också. Det var nämligen där jag köpte min svara tavla som jag fotade  här om dagen.
Nu skall jag ta och laga lite middag till mina små sessor + en kompis till Sockret. Det blir spaghetti med kött färssås. Alla barnes favorit!
KRAM

13 thoughts on “ETT STOCKHOLMS TIPS

 1. ANNIXEN. says:

  Jag tycker att det är sååå roligt med dina Stockholms inlägg!

  När du var där uppe så måste du ha sett hem till vårt hus. Vi bor i ett av de gamla villa områdena bakom Globen.

  Hm, kanske dags och åka upp dit på toppen 😉

 2. Anonymous says:

  Jag vill så gärna köpa mono armband men den webb butik som du tipsade om verkar inte sälja några. Vet du fler ställen som säljer via nätet?

 3. Anna-Malin says:

  tusen tack!!

  och jag tycker du var modig.
  själv hade jag ALDRIG lyckats
  krångla mig in i en sån där bubbla.
  gillar varken höjder eller att
  vara instängd :-/

  ha det fint 🙂

 4. Room of karma says:

  Hej Anonym!

  Du kan ringa upp till ABFAB en butik som ligger i Stockholm. Dom har massa armband i från mono. Här är deras hemsida http://www.abfab.eu/ här får du telefton nummret 08-6531550. Dom kan sända armband på posten tror jag! Dom är super trevliga att ha och göra med. Jag köpte mitt turkosa armband där bla… när jag var uppe i stockholm!

  lycka till! hoppas du finner ett!

  kram CC

 5. På vår gata says:

  Åh, vad häftigt! 🙂

  Härligt när beställningar kommer snabbt. Det är ju alltid lika roligt, när man har beställt något och det blir bra.

  Kram Daniela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *