Ett skönt strandhäng i Varberg

Godmorgon nya varma sensommar veckan

Alltså vilken totalt underbar helg vi haft med riktig värme och strandhäng. Jag älskar när det värmen börjar uppnå närmare 30 grader varmt ?? (när man är ledig) inte de dagar då jag jobbar som idag ? Men å andra sidan så har man sköna kvällar man kan åka ut och bada, åka båt eller promenera.

Igår var vi här på Brittas Strandveranda i Varberg, ett avslappnat strandhäng med drinkar och mat mitt på stranden i en sköna strandsängar under strå parasoller. Även hundar var välkomna hit ?

Nu ska jag hoppa i kläderna och fixa till mig för arbetsdagen. Jag som fortfarande är inne i en härlig semestermood (i alla fall på helgerna).

Ha en bra start på veckan vänner!

Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *