Ett ofrivilligt blogguppehåll

Ett ofrivilligt blogguppehåll

 

Ett ofrivilligt blogguppehåll

 

 Någon som testat årets glögg från Blossa? Den föll inte i min smak! Jag tycket den var besk och saknade sötma som jag förväntar mig av en glögg. Förra året så var den helt ljuvlig då det var en smak utav lavendel och en härlig lagom sötma, svårslaget.

.

glögg2

 Tips på den godaste julmusten i år, köpt på systembolaget helt alkoholfri.

.

.

Tjingeling Söndag

.

Detta är en livsstilsblogg och den speglar vissa delar ur mitt liv, långt ifrån allt men mycket.

Nu har jag haft en lång driftstopp på mitt internet. Jag höll nästan på att bli galen på vår internetleverantör. Men nu är jag här igen :).

I fredags bjöd vi hem släkten som är ganska stor då 17 personer samt en liten söt bebis var hembjudna på middag och tårta på kvällen. Menyn var önskad i förväg då de gillar min lammgryta som jag kokar i 6 timmar, till det serverades ris och en höstig sallad med rostade fröer. Till det serverades ett mustigt appassimentovin och öl till dem som önskade. Dagen efter så var det visning utav vår lägenhet och strax där efter så var det glöggkväll hemma hos oss igen :). Ja ni hör mitt liv går just nu i 110.

Idag har jag varit ute och köpt presenter till vår stora dotter som fyller år på tisdag. Hon har önskat sig en resa till en storstad med bara mig (mor och dotter resa) Jag satt idag och skulle boka flyg ut till någon storstad. Men känner mig lite fundersam på vart vi skall åka, vågar man åka efter det som hände i Paris? Europa ser inte ut som den en gång gjorde. Men samtidigt så får man inte låta dessa saker ta över i livet. Men man kan inte låta bli att påverkas starkt.

.

Idag spelar jag låten från serien AHS, skådespelerska Jessica Lange, som spelar sister Jude på Briarcliff. Låten heter The name game.

 

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *