Ett litet annorlunda paradis

Om detta är kultur eller natur kan väl diskuteras. Till och med om det är en verklig ”pärla”, men det är i alla fall en väldigt ovanlig badplats. Höga sanddynor och turkost vatten gör Hawaiihålan väl värd ett besök en varm sommardag.

Det är ett nerlagt sandtag som nu mera har gått över till en badplats. Vi besökte denna plats i helgen och blev glatt överraskade! Ni kan hitta filmer från Hawaiihålan på min Instagram där ni kan få en mer överblick på området.

Här hittar du inga toaletter, glasskiosk eller en massa skrikiga småbarn. Utan bara en vacker miljö i en lugn natur. Det är till och med inplanterade fiskar i det turkosa vattnet. Detta ställe ligger i Magra 6 mil utanför Göteborg.

För att hitta hit. Från Stora Mellby: Kör Bjärlandavägen mot Magra. I Bjärlanda, ta höger på Gendalenvägen. Föjl vägen tills Hawaiihålan dyker upp på vänster sida. Parkering finns här 58°08’15.3″N 12°37’34.3″E

2 thoughts on “Ett litet annorlunda paradis

  1. Susanne says:

    Ser härligt ut! Får bli ett besök dit i sommar! När ni ändå testar badställen så får jag rekommendera dig Jonslundsbadet, inte långt från Gräfsnäs..superfin pool med rutschkana, fin gräsmatta kiosk och fina omklädningsrum med duschar, väl värt ett besök ! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *