Ett kika in genom fönstret

Ett kika in genom fönstret

.

.

Hej igen

.

Idag tittade jag in genom fönstret på min nya lägenhet för att se hur långt de kommit. Golvet är lagt på undervåningen, men den är täckt med skyddspapper. Men ni kan se plankan längst in. Jag gillar färgen, den är nordisk sval i sin färg. Den går i lite grå/vit. Trappan är inte gjord än. Den skall ha samma golv som det övriga golven i lägenheten. Alla väggarna är vi målade. Åhhh vad jag längtar. Det är så himla härligt att flytta till något helt nybyggt. Jag har flyttat till nybyggda lägenheter vid tre gånger tidigare, detta kommer bli den fjärde gången. Men första gången för barnen:)

.

Nu skall jag och tjejerna gå ut på stan och fika, en utav barnens kusinerna jobbar på kaffet som ligger gatan bakom oss där vi bor. Sedan skall vi gå lite på stan också:)

.

Kram/Carola

One thought on “Ett kika in genom fönstret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *