Ett jobbigt veckoslut

Ett jobbigt veckoslut

 

Ett jobbigt veckoslut

En dagens bloggerska på stan, Kavaj Morris, blus Lindex, byxor Lindex, Väska och smycken Michael Kors & Tory Burch.

.

.

.

.

Tjingeling Söndag

.

Denna helgen har varit minst sagt slitsam psykiskt! I början av veckan började vår lilla hund bete sig lite annorlunda. Vi märkte att hon inte ville äta och dricka som tidigare. Hon gick runt och små gnydde och betedde sig helt klart annorlunda. Vi trodde då att det förmodligen var dags för löpning. Men när dagarna gick mot mitten på veckan så började vi tänka om. På torsdagsmorgon åkte vi in med hunden till veterinären i Göteborg. Väl där så konstaterade dem att hon hade fått livmoderinflammation och behövde opereras på dagen. Vi lämnade kvar hunden och åkte oroligt hem för att arbeta och försöka låta vardagen rulla på. På eftermiddagen ringde det för att berätta att operationen hade gått bra. Tro mig när jag säger att jag höll på att kräkas av oro under dagen i väntan på detta samtal. Min hund är min bebis och är en mycket viktig familjemedlem i vår familj. Läkaren bad oss hämta hunden dagen efter alltså fredag vid lunch. På fredagen åkte jag i ett solsken ner till Göteborg för att hämta min älskade hund. Allt gick bra till en början, hon hade fått både aptiten och lusten till att gå till vattenskålen och vara med oss framför tv,n. Men när lördagens kom så förändrades hon sakta igen, hon började bli slö och hängig samt att hon inte ville gå ur sin hundkorg. Jag ringde då oroligt ner till veterinären på kvällen med en gråten i halsen. Läkaren trodde då att vår Lotta hade väldigt ont efter operationen. Det är ju ändå en ganska stor operation (men väldigt vanlig) De har ju varit inne och tagit bort både livmodern och äggstockarna. Hon har fått både mediciner för både infektioner, smärta och kräm som skall portioneras i maten för att få igång tarmarna igen. Väl där i telefonen stod jag och vifta med pennan i högsta hugg och lyckades riva ner en vinflaska som stod på diskbänken och rakt över min nyinköpta kritvita blus, suck! Jag kunde ju inget säga när jag hade läkaren i luren, så jag började grina rakt ut i stället. När jag lagt på telefonen så gick jag in på Vanish guide på nätet och kollade hur man skulle göra.

.

Ett jobbigt veckoslut

Som ni ser så är allt röd vin borta på denna blus, tack gode gud för Vanish och deras fläckborttagnings guide där man kan gå in och kolla hur man skall gå tillväga beroende på vilken typ av fläck man har fått. Idag är både hunden piggare och jag renare, haha. Men hon är medtagen efter den stora operationen. Läkaren har gett oss en eftervårdsplan på 14 dagar, där vi skall bära henne i trappor, upp och ner för sängen och soffan. Inget bus med andra hundar osv. Nu hoppas vi verkligen på att tillfrisknandet kommer att gå bra här framöver!!

.

.

Kram/Carola

2 thoughts on “Ett jobbigt veckoslut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *