Ett erbjudande till alla er roomofkarmas läsare från Wearglas

Glasögonen ovan heter Kiara och är mina favoriter! De är stora i modellen med en markant båge.

Glasögon nr 2 heter Audrey och är silverfärgade i en stor cool modell.

Glasögonen nr 3 heter Grace och är bästsäljaren på Wearglas. Bågen är guldfärgad och modellen är stora med helt runda glas.

Nu har jag fått äran att bli ambassadör för Wearglas som är den absolut bästa märket på läsglasögon.

När man som jag har fyllt 40 år och synen börjar svika och man blir tvungen att bära läsglasögon så vill man ju vara snygg såklart. Jag har länge letat efter snygga och trendiga läsglasögon men inte hittat något märke som säljer snygga modeller och bågar utan att kosta skjortan som tillexempel Gucci eller Prada, och man är då tvungen att gå till ett optiker också. Det blir väldigt dyrt om man som jag är i början av min resa att börja se sämre, jag har +1 och använder bara läsglasögon när jag ska läsa och se små saker på nära håll.

Men nu har jag hittat en nätbutik som säljer riktigt snygga och trendiga läsglasögon. Och jag är uppriktigt stolt och glad över att få jobba med detta företag Wearglas och få ge er alla fina läsare 15% rabatt på alla glasögon i deras nätbutik.

Uppge bara CAROLA15 i kassan så dras rabatten av på ert köp! Bra va?

Alla läsglasögonen ovan kommer från Wearglas och det finns ännu mer modeller på deras sida. Passa på nu att unna dig ett par nya snygga läsglasögon när ni får rabatt.

Ha en fortsatt fin helg❤️

Kram

3 thoughts on “Ett erbjudande till alla er roomofkarmas läsare från Wearglas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *