Ett besök på Tavolo

Jag har gjort så mycket den sista tiden så jag har inte hunnit med och blogga. Bilder tar jag i massor men jag hinner inte redigera eller att lägga tid på att skriva om restauranger eller andra upplevelser. Viljan finns men i te tiden för tillfället.

Här om veckan öppnade en ny Italiensk restaurang i Göteborg som heter Tavolo. Det har varit en het snackis om den a restaurang. Jag hade höga förväntningar men jag måste nog tyvärr säja att maten motsvarade inte mina förväntningar alls. Det var lite mat för pengarna, små portioner och få rätter att välja på.

Däremot så var inredningen fantastisk vacker, fina lokaler, gott om plats mellan borden och mycket trevlig personal som var vin kunniga!

Jag är tveksam till att jag skulle gå hit och äta igen, men ta en drink i baren och inta den vackra miljön ja gärna!

Ha en fortsatt bra lördag vänner

Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *