ETT BESÖK PÅ LJUVLIGA MAGASIN36 & HÖGANÄS SALUHALL

 Magasin 36 i Höganäs (Höganäs Saltglaserats lokaler). 

.

.

.

.

 Hej Sweeties!

.

 Då va vi här igen i dom fina lokalerna med den utsökta delikatesserna på Höganäs Saluhall och Magasin36. Sedan 1835 har man i Höganäs tillverkat saltglaserade bruksföremål som blev ett signum för hela bygden. Idag har de anrika lokalerna ändrat inriktning mot gastronomi. Här har det samlats allt gott från Skånes lokala och småskaliga producenter i en oöverträffad miljö.  Här kan du botanisera och inspireras av noga utvalda produkter.Om ni inte har besökt detta ställe tidigare så bör ni sätta er i bilen och fara dit genast, hihi. Det är ett ställe som vi återvänder till ofta. Vi bara tok älskar dessa råa miljöerna och maten och hela tänket runt att det hela.

.

Saluhallen har glutenfria produkter från Friends of Adams. Just nu – knäckebröd som är laktosfria och ekologiska, durramjöl, kakor och mjukt bröd.  Vilket gör detta ställe helt unikt för oss. Det skall vara enkelt att ha intolerans och det skall finnas utbud för alla, vilket det finns här! Säg till bara så hämtar dom brödet från frysen. Smör, Socker och Äkta är tre ord som  vårt patisserie står för. Dom hämtar inspiration från Frankrike och använder råvaror från Kullabygden. Deras filosofi är att det både ska vara gott för ögat och magen. ja, vi fullständigt älskar detta ställe!! Är man som oss ett par riktiga gourmet människor så kommer ni också att älska detta ställe!!

.

.

 

.

Mina älskade små juveler står och väljer ut lite läckerheter i den manuella disken här

.

.

.

. I Saluhallens chark hittar du råvaror från gårdar och slakterier runt om i regionen

.

.

.

Önskar er en amazing dag!

.

.

KRAM

.

.

Här kommer lite länkar:

.

http://www.butikenhoganas.com/

http://hoganassaluhall.se/?page_id=283


8 thoughts on “ETT BESÖK PÅ LJUVLIGA MAGASIN36 & HÖGANÄS SALUHALL

 1. Marita says:

  Det är bara inte klokt att jag aldrig varit där. Vi bor ju bara ett par mil ifrån.Tusen tack för en superinspirerande blogg ❤

  • Carola says:

   TACK FÖR DIN GULLIGA KOMMENTAR OM MIN BLOGG ♥♥♥

   DÅ MÅSTE DU GENAST ÅKA DIG, HIHIHI! DU KOMMER ÄLSKA DETTA STÄLLE, DET VÅGAR JAG LOVA!!!! SKRIV TILL MIG SEDAN NÄR DU VARIT DÄR SÅ FÅR JAG HÖRA VAD DU TYCKER:).

   KRAM CC

  • Carola says:

   Vet du vad jag just har suttit och läst?? Läste om en riktig snygg kvinna som tipsar om viktnergång i dagens Expressen:) du är så duktig på alla vis!! Klart du skall ta dig ner till Skåneland i vår. Ring mig så skall jag tipsa dig om saker du inte får missa.

   Ha det bäst Snygging!
   Kram cc

 2. Lena Axelsson says:

  Oj vill dit igen var på julbord med jobbet 2012 va helt fantastiskt……måste ta en tripp från ostkust till västkust i vår..kram

  • Carola says:

   OM DU ÅKER HIT I VÅR SÅ FÅR DU INTE MISSA GARAGET SOM LIGGER PÅ BAKSIDAN AV MAGASIN36. ETT COOLT STÄLLE, SE UNDER FLICKEN KARMA PÅ SEMESTER ELLER OM DET ÄR UTFLYKTER JAG MINNS INTE HELT. MEN DÄR SERVERAR DOM RIKTIGT GOD MAT I EN ANNORLUNDA MILJÖ ♥ ALLT ÄR MAGISKT I SKÅNELAND:)

   KRAM CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *