ETT BESÖK PÅ ARTILLERIET

Ett återbesök på Artilleriet i söndags!

.

.

.

Godkväll Raringar!

.

Oh my, vilket underbart väder vi har nu. Har just kommit hem från en tur runt en av våra små sjöar, helt underbart! Man får ju passa på att träna ute nu när vädret tillåter!

.

Hoppar bara in här en snabbis i kväll eftersom tisdagarna är min tv: kväll. Daddy fixar med lite god mat och strax så chillar vi alla i soffan ( eller inte alla, för lite Docka har varit hemma hos en nyfunnen efter skolan idag. Så hon var jätte trött och har sovit i över en timma redan, hihi) Hurry hurry nu börjar Idol!

.

En söndagens Me i ett soligt Göteborg

.

.

.

Men kolla in denna godingen. Hon är en olde english bulldog på 8 månader och heter Bell. Shit vad jag älskar denna rasen, den är så söt så jag smäller av. När jag ser dessa ansiktena så vill jag bara gå fram och nosa med dom, hihihi. Men det kan man ju inte med att göra med främmande hundar! Men man kan ju ta en massa bilder och njuta av dess skönhet ♥

.

.

.

.

KRAM

5 thoughts on “ETT BESÖK PÅ ARTILLERIET

  1. Mia - Mitt vita hus says:

    Underbara bilder C, vill så gärna med ta mig ett besök där:)) Snygga skor med <3

    Kram och fiiin fredag till dig vännen!

    M

  2. Anita says:

    Nu har vi inte vår Johanna i Göteborg längre så besöken blir inte lika täta. Men när vi väl kommer dit blir det alltid ett besök på Artilleriet. Bilden med sängen har jag på min instagram från senaste besöket där. Skön helg Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *