ESTER ELENORA MÄRTA GLAM GULD

 En dagens bloggerska: kofta Ester Elenora ”Märta Glam Guld” Linne Filippa K, byxor Mac ” med riktigt hög midja!, stövlar Gant.

 

 

..

Godkväll Sweetis!

Oh my, Idag har jag varit i affärer sedan kl 11,00 i morse. Nu är jag heeelt slut! Jag håller sakta men säker på att få ordning på lill sessans nya/lilla rum. Jisses, vad mycket som skall till. Men nu när jag varit hemma och tänkt i sängen med hög feber så har jag också knäckt lite bra idér som vi var och uträdde idag bla.

Älskar min nyårs glam från Ester Elenora ♥ ( vill ni se hur den ser ut bak i från så kan ni kika in på mitt Instragram RofK).

 

..

 

..Gaaaah, nu måste jag återgå till mina byggplaner här hemma. Har hela hallen full med kassar och lådor som skall sättas in i lillans rum, puh.

..

..

Vi ses i morgon vänner!

KRAM

Psst! Jag har bokat biljetter till den stora familjefilmen som går på bion just nu, Sune i Grekland. Är det någon av er läsare som sett den, vad den bra??!!.

..

18 thoughts on “ESTER ELENORA MÄRTA GLAM GULD

 1. evalevabo says:

  Var var var…? Har du köpt dina höga i midjan byxan. Älskar det nu. Nät butik??? Vad har du för st. Är det resår eller knapp? Kedja?? Nyfiken.
  Kram söta du
  Eva
  Snygg du är på bilden…!!!

 2. Miss Tess says:

  Vi såg filmen häromdagen och den var bättre än förväntat tyckte jag så tummen upp:) Lillsessan här hemma var nog dock mer intresserad av snasket;)

  Kram

 3. Helen Svanström says:

  Hej
  Roligt att du kikade in på min blogg!
  Kul att se Ester Elenoras fest jacka på dig, den är häftig tycker jag, vi har haft den i butiken men den sålde slut med en gång! Du undrade över den svarta blusen!
  Det är en Branting blus, finns även i ljusgrön. Det är min dotter du ser på bilden, med den fina blusen på, hon bara älskar den!
  Gott Nytt År!
  Kram Helen 🙂

 4. chatarina says:

  Hej! Jättefin kofta:) Jag har inte sett filmen själv men har hört av andra att den inte alls är bra, tyvärr, men det är ju olika hur man tycker 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *