PERSIKOFÄRGAT NAGLACK FRÅN ESSIE

Dagens naglack från essie. Älskar denna lite persikofärgade naglacket till höger. Detta naglacksmärket essie har jag nyligen fått upp ögonen för. Dom har många fina färger som jag gillar. Och kvalien är super bra! Om ni inte har testat detta naglack innan så kolla in den, ni kommer att älska detta!

Välkommen Fredag!
Då är veckans bästa dag  här, Jippi.
Här hemma håller vi på och fixar oss för att åka till Borås och göra lite ärenden samt ett besök på Borås bästa butik Jolina så klart! Tänkte kolla in lite godbitar från Rabens Saloner bla där.
Brrrr, vilket höstväder vi har fått nu i maj.  Vad är det som händer? Det är lite halvmörkt, det regnar och trädkronorna står nästan och svajjar utanför fönstren. Inget väder för vår lilla nakenfis denna morgon. Morgonpromenaden var inte allt förlång kan jag lova er, hihihi! Men det passar mig perfekt också för jag är en frusen matte.
Nu är naglarna torra och jag skall hoppa in i mina ”persika” matchande please jens och scarf ♥  Sedan så gör vi fredagen minnesvärld!
Ha en toppen dag girls!


KRAM

8 thoughts on “PERSIKOFÄRGAT NAGLACK FRÅN ESSIE

 1. Casa of Mia says:

  Åh så härliga färger, passar ju perfekt till din kläder i förra inlägget. Jag köpte några Essie-nagellack när vi var i New York, fina! Ha en härlig fredag i Borås kram

 2. House number 11 says:

  Härliga färger! Måste prova detta märket!
  Snygga jeans du har skaffat!
  Ha en underbar fredag!
  Kram Jenny

 3. livinganddreams.blogspot.com says:

  Älskar också Essies lack 🙂 Dom färgerna kommer jag också ha i sommarn, just nu har jag… korallorange 🙂
  Man blir glad av färg. Ska försöka ta reda på din fråga hos mig förut 😉

  Rock your day!
  Kram Tess

 4. Room of karma says:

  Hello girls!

  Till adela: ja, den färgen är tydligen slut på dom flesta ställen:( Men googla så finner du. Det gjorde jag med mina Please jaens. Den snygga färgen är ocskå slut överallt i Sverige! Men i bland kan man ha tur. Lycka till!!

  Till LenA: Jag skall visa kläderna på i veckan, lovar ♥

  Och tack för alla andra kommentarer här på RofK!

  Ha det bäst!

  kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *