En unik vas från Klong

En unik vas från Klong

 

Bilder: Grand relations

Ny vas från KLONG. Vasen heter ”ORB” och är formgiven av Viktor Erlandsson.
Men visst är det riktigt cool?!. Den känns både unik och rolig då jag inte har sett den hemma hos någon annan bloggerska eller på någons instagramkonto än. (Jag fick ett presentkort av släkten på Cervera, kanske blir det en beställning på den här). Vad tycker ni?

.

.

.

.

.

Godmorgon

.

Här har ni en liten trött bloggerska denna tidiga lördagsmorgon. Vakande upp allt för tidigt efter en stor släktmiddag hemma hos oss igår kväll. Förmodligen var det disken som stod och ropade efter mig ute i köket:) Kvällen blev sen och man kunde se att vi hade haft det trevligt. Om det är något vi skulle behöva i vårt nästa kök så är det nog två diskmaskiner. För herre vad mycket disk det blir när man har stor middag hemma.

.

Idag skall jag hålla i den årliga pepparkakshusbakningen. Men i år funderar jag på att överraska med att vi skall baka ett hus i choklad.  Pepparkakshus i all ära men ett Premium-hus smäller allt lite högre! Skall bara kolla hur enkelt eller svårt det är att bygga just detta hus. Har sett lite bilder i Elle Mat & Vin tidningen och då såg det både enkelt och fint ut. Min minsta är ju 8 år och hennes vän Felicia som kommer över är 9 år och sedan så har vi vår största tjej som är 12 i sällskapet. Men vi skall nog få till några fina hus i år också:)

.

Jag återkommer med lite mer info i eftermiddag om hur det var att baka chokladhus!

.

Vi ses

Kram/Carola 

One thought on “En unik vas från Klong

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *