En tjejkväll med bubbel och babbel med lite poäng

Jag har gått med i WW för en vecka sedan,och i lördags hade jag en tjej kväll hemma med god mat och dryck med lång WW poäng. Jag lagade rispappersrullar fyllda med krispiga grönsaker, groddar och kyckling. Till det serverade jag färsk riven ingefära i soya, heta vitlöks stekta scampi. Dryck vad hemmagjord sangria.

Och som välkomst snaks hemma gjord grönkåls chips med rosé cava.

All denna mat var mycket lite WW poäng.

Jag har lagt på mig mer och mer kilon under en lång tid, och nu tänkte jag tappa mer och mer kilon under en lång och hälsosam tid. Jag blev inte mullig över en dag och förmodligen blir jag inte smal över en dag häller ? Men WW tänker jag långsiktigt och förhoppningsvis ett sätt jag kan leva på.

Är det någon av er läsare som har erfarenheter av Vikt Väktarna? Några tips eller andra saker som ni vill dela med er så uppskattar jag det ?

Ha en fin kväll!

Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *