MIDSOMMAR FRUKOST

Riktigt stor frulle är livet!
Godmorgon Midsommardagen!

Åhhh, vad det är skönt att vakna utvilda och pigg denna morgon. Tänk så många som vaknar med ett huvud som spränger från gårdagens roligheter idag. Yaaaaaaay, skönt att jag inte tillhör hör den skaran i dag! Dom åren är för bi, tack och lov för det!
Här hemma har vi just ätit världens världens största och godaste frulle. Och jag har ätit så mycket silltårta denna helg så jag har nog ätit för 3 pers, hihihi.
Vad skall ni göra idag vänner?. Tittade just ut och ser att det är sol men väldigt ostadig sådan kan jag konstatera när jag tittar upp på himmlen?!.

Så här ser man ut i håret när man har snurrat, hoppat och lekt hela dagen:)!

Tokfia – Sockret!

Min sköna helvilda ”Socker”. Hon är såååååååååå lik mig som ett barn kan bli!:) Hon lämnar inte en nöjespark utan att ha testat allt som erbjuds! Ju värre, dessto bättre. Jag har varit likadan när jag var mindre/ung. Inget har jag lämnat ogjort:) Men nu när man är äldre så mår jag tyvärr illa av det mesta. Men jag gläds åt hennes nyfikenhet.

Här på bilden försöker Sockret slå ner en munk i vattnet:) Ja ni läser rätt, hihihi.Det är en superkul aktivitet här, där en livs levande munk sitter på en brädda ovanför en djup basäng. Man skall försöka pricka en liten plast flerp ”knapp” på ca 3 cm lång. Träffar man den så åker munken ner i den djupa basängen och blir plaske våt. Det är galet kul kan jag lova:)!

Min fina fina lilla Docka! ( kontrasten till äventyrliga stora syster yster. Hon är den lugna, trygga och eftertänksamma lilla tjej. Gillar mer att äta gott, se på roligheter och åka tågbana vilket hon också gjorde så klart. Detta är pappas lilla tjej – Lika som bär.

Ha det bäst – tills vi ses igen!
KRAM
Psst! På Spotify idag. Spelar vi denn softa låten här.

5 thoughts on “MIDSOMMAR FRUKOST

 1. Anonymous says:

  Fina bilder. Men jag har aldrig sett dig skratta le visa tänderna… På nåt kort..
  Vi vill se dig vara glaaad på nåt.
  Ha det fint

 2. Anonymous says:

  Vilken härlig mamma du verkar vara. Du gör alltid en massa roliga utflykter.
  Fina bilder som alltid.

  Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *