ROYAL BUDDHA & AMERICA VINTAGE

En dagens Me:

Jacka från Älskae Royal Buddha, topp från America Vintage, byxor RaRe,sandaler från Replay.

Hello You!

Mår ni bra alla fina?

Vill bara slänga in några pics från mitt senaste foto turné. Bilderna är tagna nere vid Röda Sten i Göteborg. En underbar plats där allt är möjligt. Konsten och kulturen är samlad på en vacker plats i Göteborgs hamninlopp. Dessutom så kan du njuta av en god middag på deras supermysiga restaurang. Detta är ett ställe som ligger mig varmt om hjärtat!

Nu skall jag hoppa in i soffan med mina nyinköpta popcorn med
 chilli/lime smak samt popcorn Seasoning med smak av white cheddar.
Inköpt på Nk´s Amerikanska avd = mums! Det är nog det godaste snaksen
jag vet! Älskar allt som är Amerikanskt!
 KRAM

One thought on “ROYAL BUDDHA & AMERICA VINTAGE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *