En riktigt jobbig dag.

Nakenhunden sitter och väntar på en långpromenad.
Nu är det dags för mina höst/vinterkläder igen. Drottningen i familjen. Usch för denna dag! För ca 2 veckor sedan så startade det ett lekland i vår småstad. Idag var min man och våra små sessor där för att leka. Efter ca 1 timmas lek så föll vår stora sessa ner från en hoppborg, Och slog sig riktigt illa i bakhuvudet. Personalen på leklandet förstog snabbt att det var allvarligt och var snabbt på platts och pratade med oss. Och vet du vad dom sade? Jo, att personalen hade upptäckt att det saknades ett säkerhets nät som skulle fånga upp barnen från att falla, och att det var beställt men inte hade kommit än. i Hur kan dom öppna och hålla öppet ett lekland som saknar Viktiga säkerhetsanordningar runt deras aktiviteter utan att upplysa om det till oss föräldrar?
Så får vi ta ställning om vi vill gå in där med våra barn på egen risk. En fråga till som dyker upp i mitt huvud är. Hur ställer sig försäkringsbolag till detta? Lekhuset följer ju inte en rekomenderad säkerhetsutrustning. i Att föräldrar skall hålla koll på sina barn och att dom kan falla och slå sig, jo det är vi alla föräldrar medvetan om. Men att ett lekhus skall hålla säkerhets linor/nät till sina aktiviteter som då kräver det, jo det utgår vi föräldrar att det är kollat av både en säkerhets kontroll (en typ av besiktning) och av ägaren. Om det hade varit ett nät så hade aldrig denna olycka inträffat i förmiddags! Det förstog både persnonalen och vi. Hur kan det gå till så här? Efter att varit på akuten i 4 timmar så konstaterade dom att vårt socker har fått en lättare hjärnskakning. Man kallar den för lättare eftersom hon inte hade tappat medvetandet i en minut el över…. Men hon sov och spydde om vartannat på aukuten och gud så oroliga vi har varit. Nu när vi är hemma och sockret mår lite bättre så är jag så matt och trött efter alla spänningar och ledsamheter som varit hos mig idag. i ÅÅÅÅÅÅÅÅ min älskade älskade lilla socker sessa. Vad jag har varit rädd i dag! i Och tack världens bästa vän Stockholman för att du så snabbt kunde ta hand om vår lilla docka under tiden vi var på sjukhuset idag! Du är bäst, Love You! i Ars amandi

5 thoughts on “En riktigt jobbig dag.

 1. tina says:

  Men usch vad hemskt! Vilken himla tur att det gick som det gjorde ändå…det är ju inte klokt att man hade det så utan säkerhetsnät! Hoppas hon blir kry snabbt!
  Du undrade om lampan…klart man får ”härmas” =)
  Vi köpte vår på Mio för mer än tre år sen, men kollade upp vad den heter…Top Hat…By Rydéns är företaget som gör den!

  Lycka till i lampsökandet!

  kram

 2. HOUSE of ADELA says:

  Men fy var hemskt och jobbigt! Säger detsamma som du…HUR kan dom få ha det öppet då och ta emot barn???? Skönt i alla fall att det gick någorlunda bra till slut. Er lilla hund är då underbart söt, särskilt nu i sina kläder!

  Kram
  Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *