EN RESA TILL VINGÅRDARNAS PARADIS ARILDS VINGÅRD

Ute på Arildsvingård i skåneland, Där sködning just nu pågår!

.

.

.

.

.

Tjingeling Bloggisar!

.

Mår ni bra alla fina?

Här är det verkligen helt toppen. Vi har just varit en helg i paradiset Arilds vingård! Jag/vi säger bara Wow, vilket paradis vi har varit i igen! Vi var ju här i sommras om ni minns? Och nu återvände vi med två fina vänner Jocke & Eva som delar samma stora vin intresse som vi. Vi åkte ner till skåneland tidigt i lördags morse för att få vara med och sköda druvor ute på dom vackra druvfälten nere i Arild i Skåneland. Himmlen var klarblå och solen lyste starkt och värmde något helt fantastikt denna dag. Ingen av oss kunde tro att det var i slutet på september månad. Allt var verkligen magiskt denna helg, näst intill overkligt vackert och trevligt på alla sätt och vis! 

.

Här får ni följa med oss ut på vinfältet denna soliga och vackra dag när vi sködar vindruvor till Arilds Vingård!

.

.

 

.

Det är helt overkligt vackert på denna gård. Man kan inte tro att man är i Sverige! Och kolla in  de vita Solaris druvklasarna

.

.

.

Hårt arbetande kvinnor ute på fältet, hihihi.

.

.

 .

Gårdens rosé vin – mums!!

.

.

Skål med goda vänner och gott svenskt vin i glasen. Ibland är livet så himla härligt!!

.

.

.

.

 I morgon får ni följa med mig in på vintillverkningen mm. Men eftersom ni vet att jag gillar mer att ta bilder än att skriva en massa text så kan jag tipsa er om Jockes blogg här, där han på ett mer målande vis berättar om vår underbart trevliga helg tillsammans nere på Arilds Vingård. Tack Jocke & Eva för att ni ville dela denna helg med oss. Vi hade verkligen trevligt i hop!!

.

Och jag vill också passa på att tacka Anette & Jonas stort för att vi fick vara med och uppleva denna vingård och höstens skörd det känns verkligen underbart kul! Det är ett minne vi kommer ha med oss livet ut. Ni brinner verkligen för det ni gör och ert engagemang är magiskt och det är väl det som gör er vingård till en så underbar plats att vara på i  Sverige! Och det goda viner så klart:). Oss kommer ni se mer av! Tack för denna gången!!

.

.

Vi ses i morgon vänner!

.

.

KRAM

.

.

 

3 thoughts on “EN RESA TILL VINGÅRDARNAS PARADIS ARILDS VINGÅRD

  1. Pingback: RÖKT LAKRITS FRÅN KOLSVART AB MALMÖ | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *