EN RESA TILL USA

 

Godkväll Sweeties!

  En snabb resa mellan alla världens länder i form av lego. En upplevelse i sig att mingla runt bland alla olika världsdelarna! Detta händer bara på Legoland! Min favorit är USA delen och frihetsgudinnan.  Tänk att detta är gjort i Lego och tre tredimisonellt, det är imponerande och mäktigt!

 Hahah denna attraktioner !Legocanoe” på Legoland kommer jag sent att glömma. Det är nämligen så att det sitter en kamera som fotar alla båtarna som far ner för den sista långa backen. Och jag som är lite feg utav mig, blunda och låg nästan helt i Daddys famn så jag syntes knappt. Så vi åkte denna  attraktioner om och om igen för att göra den perfekta familje fotot. Det finns bara en sådan familj som vi, hahaha.

..

.

 Det här är magiskt vackert!!!!! 

 

Här fick man grilla bröd med indianerna på Legoland

Vi ses i morgon!

KRAM

från.gamla_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *